teknikjobb.se

Kvalitetsingenjör till vår kund inom dermatologi i Uppsala!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-05

Ansök nu

Kvalitetsingenjör till vår kund inom dermatologi i Uppsala!

Brinner du för kvalitet, problemlösning och förbättringsarbete? Har du stor drivkraft samt engagemang och gillar att ha många saker på gång samtidigt? Är du driven och tycker om att samarbeta och finna lösningar tillsammans med andra? Då kan du vara den kvalitetsingenjör vi söker!

Om tjänsten

Som kvalitetsingenjör kommer du till höra gruppen Produktionsutveckling som i Uppsala består av processingenjörer, kvalitetsingenjörer och utbildningssamordnare. Denna grupp ansvarar för förvaltning och utveckling av företagets befintliga produktionslinor samt mottagning av nya produktionslinor. Deras produktionsenhet Uppsala består av drygt 180 medarbetare och idag finns det fyra produktionsgrupper som gruppen Produktionsutveckling stöder.

I rollen som kvalitetsingenjör kommer du främst att stödja produktionsgrupperna med att hantera/koordinera avvikelser och CAPA (Corrective and Preventive Action). Du kommer ha frihet och ansvar för att initiera och leda förbättringsaktiviteter kopplat till optimering och standardisering av processer samt hålla utbildningar inom ramen för GMP, kvalitet och produktionsprocessen.

Vidare kommer du vara med och skapa ny och uppdaterad befintlig dokumentation gällande standards.

Du erbjuds

I Uppsala ligger vår kunds globala center för affärsområdet Aesthetics (estetik) med verksamhet inom produktutveckling, tillverkning och marknadsföring. Här arbetar cirka 450 personer med världsledande produkter som Restylane, Azzalure och Sculptra.

Här erbjuds du möjligheten till att arbeta i en spännande, internationell miljö där både personlig och professionell utveckling uppmuntras. Du kommer bli en viktig del av ett globalt och framförallt växande företag.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Starten kommer vara omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid och pågå i 6 månader framåt. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet finns goda chanser till en tillsvidareanställning och på sikt kan det bli aktuellt att bli anställd av vår kund långsiktigt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Vi är måna om att ha ett professionellt och utvecklade samarbete för just dig. Vi erbjuder därför skräddarsydda anställningsupplägg där du bla. Erbjuds ett utbildningspaket som är anpassad efter dina behov och din bakgrund. Tillsammans med oss och vår kund kommer det sättas upp en plan för att kompetensutveckla dig individuellt. Vidare kommer du från kunds sida också få en gedigen introduktion till deras verksamhet där vissa utbildningar också ingår.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Utöver ovanstående kommer du också att:

 • Att vara delaktig och representera produktion i utvecklingsprojekt med fokus på kvalitet

 • Att delta vid interna och externa audits

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område såsom kemi, process- eller maskinteknik alternativt motsvarande

 • Har minst 3 års erfarenhet och dokumenterad kompetens från att arbeta inom läkemedelsindustrin, medicintekniska branschen eller annan tillverkande industri.

 • Har god kännedom inom ISO 13485, MDD, QSR eller andra regelverk och standarder som är relevanta inom Med Tech

 • Har även kunskap och erfarenhet av Leanarbete i kombination med god allmän teknisk kunskap inom kvalitet, tillverkning och GMP

 • Talar och skriver flytande svenska och engelska

Som person är du resultatdriven och genuint intresserad av problemlösning. Du motiveras av utmaningar och förändringsarbete. Du tar ett stort ägarskap och driver aktiviteter till uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Vidare är du flexibel och tycker att den höga pulsen i produktionen är stimulerande.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, långsiktigt

 • Placering: Uppsala

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Kvalitetsingenjör till vår kund inom dermatologi i Uppsala!

Academic Work