teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Kvalitetsingenjör till ÖMV i Örnsköldsvik

Företag Jefferson Wells
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-12

Ansök nu

Kvalitetsingenjör till ÖMV i Örnsköldsvik

Vi söker nu en kvalitetsingenjör som vill ansluta sig till vårt team på ÖMV.

 

ÖMV är ett verkstadsföretag med 55 medarbetare och omsätter idag ca 90 MSEK per år med ambitionen att växa. Deras huvudsakliga tillverkning är värmeväxlare, tryckkärl, kolonner samt tankar & cisterner. Kunderna finns bland annat inom områdena Papper & Massa, Kemi, Energi, Olja & Gas samt Kärnkraft. Största delen av ÖMVs produktion är kundorderstyrd och de konstruerar och tillverkar efter kundens önskemål.

ÖMV ingår i OSTP som är en av världens ledande tillverkare av rostfria rör och rördelar med tillverkning i Sverige och Finland. OSTP har ca 500 anställda och ägs av Agave Srl och Outokumpu.

www.omv.se

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en kvalitetsingenjör som vill ansluta sig till vårt team på ÖMV. Som Quality Engineer har du, tillsammans med kvalitetschefen, det övergripande ansvaret för att ÖMV följer gällande normer och kundkrav. Du kommer att tillsammans med försäljningsavdelningen tolka standarder och krav så att de offerter vi skickar uppfyller kundernas krav samt gällande normer och standarder. Rollen är en bred kvalitetsroll där dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av att säkerställa att de produkter vi producerar levereras enligt våra kunders krav på utförande, leveranstid, kvalitet och dokumentation. I rollen ingår också att fungera som administrativ projektledare och då se till att alla nödvändiga dokument (kontrollplanen, svetsprocedurer, ritningar, material etc.) görs och följer tidsplanen före produktionsstart.

Huvudsakliga ansvarsområden

  • Ansvarig för alla projektrelaterade kvalitetsdokument.

  • Upprätta kontrollplaner, testinstruktioner, slutdokumentation och övrig intern och extern kvalitetsrelaterad dokumentation.

  • Vara produktionens expertis vid kvalitetskontroll av tillverkade produkter.

  • Tillhandahålla intern/extern kvalitetsteknisk support, tillsammans med försäljningen klargöra att alla tekniska krav, normer och standarder kan tillgodoses innan offert

  • Ansvarig, tillsammans med kvalitetschefen, för projektens uppföljning och dokumentation, både internt och externt.

  • Verka som internrevisor

  • Bidra till att utveckla ledningssystemen för att säkerställa att enhetens miljö- och kvalitetssystem uppfyller kraven i ISO samt krav från övriga myndigheter och klassningssällskap

  • Bidra till att utveckla process- och slutbesiktnings/ frisläppande standarder

  • Delta aktivt i arbetet avseende korrigerande och förebyggande åtgärder vid upptäckt av förbättringsmöjligheter, kvalitetsbrister, reklamationer etc.

  • Skapa och uppdatera statusrapporter, kommunicera internt och externt enligt överenskommen handlingsplan. Delta i slutmöten där lärdomar identifieras

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års arbetslivserfarenhet av kvalitetsarbete inom tillverkande industri. En lämplig utbildningsbakgrund kan vara högskoleingenjör men du kan också ha skaffat dig liknande kunskap genom praktisk erfarenhet och kurser inom området kvalitet.

För att ha rätt förutsättningar för jobbet måste du ha ett välutvecklat processtänkande. Du måste också ha en viss kunskap om aktuella regelverk, författningssamlingar och standarder. Då rollen innebär många kontakter både internt och externt så söker vi dig som har förmågan att skapa goda relationer och nätverk. Vidare söker vi dig som har god ordning och reda och är analytisk. Du har generellt goda IT-kunskaper och uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Är du den vi söker? ÖMV erbjuder rätt kandidat en ansvarsfull roll i en internationell och ambitiös miljö.


Ansökan

I den här rekrytering samarbetar ÖMV med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mats Andersson på telefonnummer: 070-854 30 42 eller via e-post: mats.andersson@jeffersonwells.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Dela detta jobb

logo
Kvalitetsingenjör till ÖMV i Örnsköldsvik

Jefferson Wells