teknikjobb.se

Logotyp för AxÖ Consulting

Nolato Silikonteknik AB

Nolato Silikonteknik är inne i en expansiv fas med många nya spännande projekt tillsammans med sina kunder och söker nu dig med erfarenhet inom kvalitetsarbete som är väl förtrogen med ISO och IATF. Varmt välkommen med din ansökan!

Vad kan Nolato Silikonteknik erbjuda dig?

 • Nolato är ett framåtsträvande företag med högt i tak. Som anställd kan du förvänta dig en fartfylld arbetsplats med god kamratanda och stor organisatorisk drivkraft.
 • Hos Nolato får du tydligt mandat och stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten.
 • Som nyanställd är mentorskap och introduktion en självklarhet. Under din första tid kommer du få möjlighet att bekanta dig med verksamheten i ett introduktionsprogram samt arbeta tätt tillsammans närmsta chef/kollegor.
 • Nolato satsar på sin personal genom att bland annat erbjuda flexibel arbetstid, frikostigt friskvårdsbidrag och olika typer av friskvårdsaktiviteter.
 • I och med en omfattande kundplattform och fortsatta expansionsplaner finns också goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar framfötterna.

Roll och ansvar

Som Kvalitetsingenjör blir du företagets resurs för kvalitetssäkringen av produkter, processer och system samt kvalitetsstyrning av köp, produktion och kvalitetsledning i projekt. Kvalitetsstyrning av produktionen sker i nära samarbete med bland annat produktionstekniker, kvalitets-och miljöchef, forsknings-och utvecklingschef, projektledare och produktionschef. Du kommer även att stödja kompetensutvecklingen inom kvalitet samt ansvara för att underhålla och utveckla företagets verksamhetssystem. Vidare kommer du att:

 • Planera och genomföra interna kvalitetsrevisioner
 • Medverka i verksamhetsutveckling och framtagning av kontrollinstruktioner
 • Reklamationshantering, följa upp, utreda och rapportera till kund
 • Kvalitetssäkring av leverantörer liksom i projekt genom att utarbeta processinstruktioner, kontrollplaner, kontrollmetoder
 • Underhålla och utveckla Nolato Silikontekniks kvalitetsledningssystem (Sharepoint och Teamcenter)

Profilbeskrivning

För att lyckas i rollen ser vi att du är självgående samt att du har förmåga att prioritera ditt arbete utifrån krav, resurser och verksamhetens behov. Som person är du därför ansvarstagande och orädd inför att ta beslut för att säkerställa att arbetsprocessen drivs framåt. Du har dessutom förmågan att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt samt följer de kvalitetsstandarder som behövs för ett lyckat arbete.

Vem är du?

Personliga egenskaper vi söker är att du är du positiv och glad, framåt och initiativtagande. Ledorden ansvarstagande, noggrann, effektiv och flexibel stämmer väl in på dig. På Nolato Silikonteknik kommer du arbeta tvärfunktionellt tillsammans med teknik, produktion, logistik, inköp, projekt och marknad i en verksamhet som främjar teamarbete, vilket innebär att god samarbetsförmåga är en viktig egenskap i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker tjänsten har en teknisk högskole-/universitetskompetens inom relevant område samt erfarenhet av liknande arbete från process, tillverknings- eller fordonsindustrin. Vi ser även att du har erfarenhet av att arbeta med processtyrning samt att du har arbetat med ISO 9001 och IATF 16949. För att lyckas i rollen har du även:

 • Mycket god kunskap och erfarenhet av att arbeta i Excel
 • Kunskap och erfarenhet av att arbeta med kvalitetsledningssystem
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift.
 • Det är meriterande om du har kunskaper i PDM/PLM-system

Information och ansökan

Ansökan görs via www.axoconsulting.se, vi jobbar med löpande urval. Vi svarar gärna på frågor från dig. Ring eller mejla rekryteringskonsult Oskar Bernling, oskar.bernling@axoconculting.se tfn: 073-915 70 61 eller rekryteringskonsult Linda Axäng, linda.axang@axoconsulting.se tfn: 079-340 54 42.

Om Nolato Silikonteknik

Nolato Silikonteknik är ett högteknologiskt företag med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Man utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast och silikon. Specialiteten är de egenutvecklade elektriskt ledande silikonmaterialen som används för att tillverka EMC packningar och termiska material. För Nolato är det viktigt att du som anställd trivs, mår bra och utvecklas. Ett bevis på detta är den låga personalomsättningen – anställda trivs och stannar kvar länge i företaget vilket gjort att man byggt upp en enorm kompetens. Välmående står högt på agendan och man erbjuder samtliga anställda frikostiga friskvårdsbidrag eftersom man tror på en sund balans mellan arbete och fritid.

Mer information finns på www.nolato.com  

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. 


Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Ort    Örebro
Län    Örebro län
Land    Sverige
Referensnummer    2019/158
Kontakt    
Oskar Bernling, 0739157061
Publicerat    2019-09-20
Sista ansökningsdag    2019-10-20

 

Kvalitetsingenjör till Nolato Silikonteknik AB

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Dela detta jobb