teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

KVALITETSINGENJÖR TILL NIBE AB

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2022-02-03

Ansök nu

KVALITETSINGENJÖR TILL NIBE AB

NIBE AB är ett stort bolag med en familjär känsla där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Nu ges möjligheten att vara med och kvalitetssäkra våra fabriker i Markaryd.

OM TJÄNSTEN

Som kvalitetsingenjör hos NIBE bygger du upp processer för att kvalitetssäkra tillverkningen samt bistår organisationen vid problemlösning och grundorsaksanalys. Du driver ständiga förbättringar för att minimera felutfall och kvalitetsbristkostnader samt genomför riskbedömningar, skapar styrplaner och tar fram kontrollinstruktioner. Du utför även processrevisioner och hanterar avvikelser samt deltar vid övriga interna och externa revisioner. Tillsammans med övriga kollegor stöttar du produktionen i olika kvalitetsrelaterade frågor.

DIN BAKGRUND

Du har en teknisk utbildning från högskola/universitet, i kombination med flera års praktisk erfarenhet från arbete i tillverkande industri inom kvalitetsområdet eller produktionsteknik och arbete med ständiga förbättringar. Du har god kännedom och praktisk erfarenhet av olika verktyg för problemlösning och riskidentifiering. Viktiga personliga egenskaper är att du är analytisk, strukturerad, problemlösande, självgående och kan prioritera utifrån angelägenhetsgrad. Erfarenhet av projektledning är meriterande. Tjänsten kräver god kommunikationsförmåga och hög social kompetens.

Vi välkomnar Dig till ett expansivt företag som investerar för framtiden. Just nu utökar vi kapaciteten i Markaryd för att trygga tillväxten. Du erbjuds en operativ tjänst i Markaryd som kräver stort engagemang och närvaro. Du ingår i kvalitetsavdelningen inom NIBE AB med många kompetenta kollegor samt kontaktytor inom hela organisationen.

OM ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 12 februari 2022. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE:

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder.

Varmt välkommen! 

Kontaktpersoner

Lina Almgren Nilsson

Kvalitetsansvarig Produktion

0433-27 30 00

lina.a.nilsson@nibe.se

Kenneth Magnusson

Kvalitets- och miljöchef

0433-27 30 00

kenneth.magnusson@nibe.se

Madeleine Johannesson

HR-avdelningen

0433- 27 30 00

madeleine.johannesson@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
KVALITETSINGENJÖR TILL NIBE AB

NIBE AB