teknikjobb.se

logga

KVALITETSINGENJÖR TILL NIBE AB

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2020-11-15

Ansök nu

KVALITETSINGENJÖR TILL NIBE AB

NIBE AB är ett stort bolag med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Nu vill vi förstärka vårt team i NIBE med en person som arbetar i området arbetsmiljö och medarbetare med placering i Markaryd.  Vi förstärker nu gruppen som arbetar med att kvalitetssäkra tillverkningsprocessen i Markaryd.

Du ingår i ett team på Contura som består av mättekniker produktrevisor och kvalitetsansvarig men samtidigt i vår kvalitets o miljöavdelning inom NIBE AB Markaryd med tillverkning i flera fabriker.  

DINA ARBETSUPPGIFTER:

Som kvalitetsingenjör kommer du att arbeta på en av våra produktionsavdelningar med tillverkningsprocessen för våra Braskaminer. Arbetet bedrivs i nära samarbete med produktions- och utvecklingsavdelningar. Du genomför riskbedömningar och kontrollrevideringar för att slutligen ta fram kontrollinstruktioner.

En viktig del är förbättringsarbete och du kommer att driva kvalitetsgrupper och initiera problemlösning utifrån felutfall och kvalitetsbristkostnader.  

DIN BAKGRUND:

Du har sannolikt en teknikutbildning från högskola/universitet, i kombination med praktisk erfarenhet från arbete i tillverkande industri inom kvalitetsområdet eller produktionsteknik och har erfarenhet inom ständiga förbättringar. Viktiga personliga egenskaper är att du är analytisk, strukturerad, problemlösande samt har ledarskapsförmåga och kan prioritera utifrån angelägenhetsgrad. Du arbetar inom hela organisationen vilket kräver god social kompetens och att du känner dig bekväm i att tala inför andra.

Erfarenhet om plåtbearbetning, svetsning/lödning av tryckkärl och form o läge är meriterande samt erfarenhet från problemlösning och SIX sigma metoder.  

DIN ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, dock senast den 15 november. Ansökan sker på vår hemsida nibe.se under "lediga tjänster" som du når via röd knapp nedan.  

 Fakta om NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,2 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

 

KONTAKTPERSONER

Eva-Marie Sandberg

Kvalitetsansvarig för Contura

0433-27 30 00

eva-marie.sandberg@nibe.se

Kenneth Magnusson

Kvalitets- och miljöchef

0433-27 30 00

kenneth.magnusson@nibe.se

Magnus Blomsterberg

HR-ansvarig

0433-27 30 00

magnus.blomsterberg@nibe.se

Dela detta jobb

logga
KVALITETSINGENJÖR TILL NIBE AB

NIBE AB