teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Kvalitetsingenjör till KeyPlants

Företag Bravura
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Kvalitetsingenjör till KeyPlants

Är du ingenjör med bakgrund inom livsmedel eller läkemedel? Är du en person som trivs i en dynamisk roll med stort ansvar? Hos KeyPlants får du möjlighet att arbeta med internationella projekt, i en bred tjänst med stort ansvar i projekten! Här blir du del av ett expanderande bolag och team som skapar lösningar för att göra skillnad!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos KeyPlants.

Om företaget

KeyPlants är en världsledande leverantör av life science projekt. Företaget grundades 2010 och är ett stabilt företag i stark expansion och har varit pionjärer i att föra konceptet med modulära anläggningar till branschen. Våra leveranser omfattar konventionella installationsprojekt eller nyckelfärdiga investeringsprojekt samt konsulttjänster. På KeyPlants kommer du att arbeta med mycket erfarna och kompetenta kollegor som tillhandahåller tjänster till världens främsta läkemedelsföretag samt mindre regionala bolag, både internationellt och i Sverige.

Arbetsuppgifter

Som Commissioning & Quality Engineer på KeyPlants AB är ditt huvudsakliga fokus att leda Commissioning & Kvalitetsarbetet som utförs inom ramen för ett eller flera parallella investeringsprojekt. I rollen har du ansvar för kvalitetsarbetet, -uppföljningen, och säkerställande av dokumentationen genom projektets samtliga faser. Detta innefattar till exempel utfärdande och godkännande av Commissioning & Kvalificeringsdokumentation, ledning och genomförande av riskanalyser, utredning av avvikelser och ändringar samt test och sammanställning av testresultat vid installationer på site.

I de projekt som du ingår i, för du dialog med kunder och interna kontakter gällande hur förberedelsearbetet skall hanteras. En del av arbetet pågår på site, där du tar stort ansvar för leveransen av projekten. Avslutningsvis ansvarar du även för överlämning efter kvalificering samt rapportering efter avslutat projekt.

Då arbetet under perioder sker på site och hos kund förekommer resor i tjänsten.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Högskole- eller civilingenjörsutbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
• Arbetslivserfarenhet från livsmedel, life science eller läkemedel med kunskap inom GMP
• Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift

För denna tjänst är de personliga egenskaperna av största vikt. Du som söker är trygg i att kommunicera med andra, även på engelska, då arbetet sker i en internationell miljö och dessutom är du van vid att upprätta dokumentshandlingar. Vidare har du en god struktur i ditt arbete och sköter planering självständigt. I och med att det förväntas att du hjälper dina kollegor i arbetet kan olika typer av arbetsuppgifter tillkomma och du tar dig an dessa med en prestigelös framtoning.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ingenjör, keyplants, kemiteknik, teknik, kvalitetsingenjör, kvalitet, livsmedel, läkemedel, internationella projekt, life science, GMP, KeyPlants, heltid, stockholm, rekrytering

 

Dela detta jobb

logo
Kvalitetsingenjör till KeyPlants

Bravura