teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kvalitetsingenjör, Fuji Autotech AB

Ort
Utgår

2021-12-06

Ansök nu

Kvalitetsingenjör, Fuji Autotech AB

Fuji Autotech AB är en systemleverantör som utvecklar, producerar och säljer ställbara styrkolonner, teleskopaxlar och ventiler till dom ledande tillverkarna av lastbilar, bussar och jordbruksmaskiner i Europa. Vi är idag ca 150 anställda och omsätter 44 MEUR. Fuji Autotech AB ingår i den japanska Fuji Kiko-gruppen som är global systemleverantör till den internationella fordonsindustrin. Vi är certifierade enligt IATF 16949 och ISO14001. www.fujiautotech.com

Erbjudande
Som Kvalitetsingenjör på Fuji Autotech får du en viktig roll i företaget med stor möjlighet till påverkan och dina prestationer har en direkt och tydlig effekt på företagets resultat. Beslutsvägarna är korta med goda förutsättningar att genomföra, realisera och uppvisa resultat. Du får en personlig och yrkesmässig utveckling genom att anta omfattande utmaningar inom fordonsindustrin, i ett högt tempo, i en global dynamisk miljö och med fokus på interagerande. Du ingår blir en viktig kugge i vårt team och får arbeta med varierande och utmanande arbetsuppgifter inom kvalitetsutveckling. Du rapporterar till Kvalitetschef. Placeringsort är Eskilstuna.

Befattningen
Befattningen Kvalitetsingenjör på Fuji Autotech rapporterar till Kvalitetschef och ingår i Kvalitetsavdelningen. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera kvalitetsärenden från kund, leverantör och intern produktion. På avdelningen finns flera Kvalitetsingenjörer med olika ansvarsområden, där varje Kvalitetsingenjör skall ha kompetens inom samtliga områden för att säkerställa flexibilitet. Tjänsten innebär resor med kort varsel till både kund och leverantör.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är inom följande områden:
- Leverantörskvalitet. Ta emot, bedöm och slutför leverantörsreklamationer. Arbeta för att minska antalet återkommande fel. Leverantörsutveckling i syfte att hjälpa leverantören att förbättra sin kvalitet. Tät leverantörskontakt.
- Kundkvalitet. Kundreklamationer och PPAP-arbete. Led det interna arbetet med kundreklamationer i projektform. Säkerställ att kundens problem löses. Arbetet kräver tät kundkontakt och snabba reaktioner. Vara kvalitetsavdelningens representant i produktutvecklingsprojekt.
- Intern kvalitet. Driva interna kvalitetsärenden. Projektledning av tvärfunktionellt utredningsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- Minst 3-årig högskola med teknisk inriktning eller motsvarande
- Flerårig erfarenhet från industrin, med fördel automotive
- Tekniskt kunnig
- Erfarenhet av att arbeta med kunder och leverantörer
- Projektledaregenskaper
- Erfarenhet av förbättringsarbete
- Kan förstå och kommunicera tekniska frågor
- Goda kunskaper i svenska och engelska språket i såväl tal som skrift
- Goda IT-kunskaper.

Personlighet
- Vara drivande och resultatinriktad
- Känna ägandeskap och ansvar för ditt ansvarsområde
- Vara kvalitetsmedveten
- Kunna driva/motivera andra
- Vara kritiskt granskande
- Vara strukturerad
- Vara lösningsinriktad och analytisk

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Dela detta jobb

Kvalitetsingenjör, Fuji Autotech AB

Addilon Professionals AB