teknikjobb.se

Höganäs vill vara en förebild som en bra och meningsfull arbetsplats. Bra ledarskap och rätt kompetens vid rätt tillfälle kommer att ta oss dit. Vi har många stora, tekniska och komplexa uppdrag och utmaningar framför oss med ambitionen att överträffa våra kunders förväntningar med avseende på kvalitet. Därför behöver vi dig som arbetar som kvalitetsförbättringsingenjör.

Vi söker dig

som har en önskan att ingå i en roll med fokus på kvalitet, som är starkt drivande och som fungerar bra i rollen som utredningsledare samt resurs vid reklamationsutredningar. Lämplig utbildning är civilingenjörsexamen eller motsvarande.

Visst internationellt samarbete med leverantörer och dotterbolag kräver att du har goda språkkunskaper i engelska i tal och skrift. God samarbetsförmåga och kreativitet är viktiga personliga egenskaper. Du har en bred teknisk kunskap och vill fortsätta att utvecklas.

Du är kommunikativ och har mycket energi och driv. Du är van vid att arbeta självständigt och söker stöd och hjälp när du behöver. Du är operativ och inte rädd för att ta i själv. För dig som gillar att djupdyka i detaljer kommer det ges möjlighet men även för dig som gillar att jobba brett finns det något att bita i.

Tjänsten ställer krav på att effektivt kunna samordna och genomföra utredningar kopplade till förbättrad produktkvalitet. God analytisk förmåga och möjlighet att tänka utanför lådan ses som väldigt positivt för denna tjänst. Vidare, om du kan läsa och tyda P&ID’s (Piping & Instrumentation Diagrams) och har god kännedom om processer och mekaniska system. Kunskap och erfarenhet av kvalitetsverktyg såsom Six Sigma är meriterande.

Om tjänsten

Tjänsten innefattar till huvudsak ansvar för projekt och uppdrag relaterade till förbättrad produktkvalitet, dels i form av uppdrag från de operativa enheterna och dels i form av uppslag genererade inom avdelningen. Vidare kan det förekomma delaktighet i reklamationsutredningar.

Dessa uppdrag kan innefatta statistiska analyser och utvärderingar av Höganäs processer och produkter, ta fram förslag till både praktiska och teoretiska förbättringar.

Vidare innebär tjänsten stöttning gentemot tillverkande enheter, försäljning och inköp i form av teknisk expertis.

Denna tjänst innefattar även ett ansvar som berör de förpackningar vi levererar Höganäspulver i.

Som del av avdelningen Product Improvements arbetar du även utifrån våra värderingar;

  • Vi sätter kundens framgång främst
  • Vi respekterar och tror på varandra
  • Vi skapar långsiktigt värde
  • Vi väljer den hållbara vägen

Tjänsten innebär upp till 20 resdagar per år.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du rapporterar till Manager Product Improvements.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis, del av ManpowerGroup. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rikard Karlsson.

Att jobba på Höganäs

Vår ambition är att vara en arbetsplats där du känner att jobbet bidrar till att skapa mening i tillvaron. Vi har en tydlig ledningsfilosofi och du liksom vi ser det som självklart att det är genom samarbete och prestigelöshet vi utvecklar varandra och vår arbetsplats.

Vi ser alla som arbetar här, oavsett position, som ledare när vi tar oss an de utmaningar världen – och vi - står inför. I nära samarbete med vår omvärld styr vi mot vår vision om ett hållbart samhälle – Inspirera industrin att göra mer med mindre.

Mer om Höganäs

Höganäs är världens ledande tillverkare av järn- och metallpulver. Vi ser oändliga möjligheter med våra produkter. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens bilkomponenter, produkter för lödning, elektriska motorer och system för hållbar energiproduktion. Höganäs, som grundades 1797, hade en omsättning på 8 223 miljoner år 2017. Ägare är Lindéngruppen och Wallenberg-ägda FAM.

Contact person

Rikard Karlsson
Rekryteringskonsult
0709-316 318
Rikard.Karlsson@se.experis.com

Tobias Hilding
Manager Product Improvements
0767-225 838
Tobias.Hilding@hoganas.com

Logo

Kvalitetsförbättringsingenjör

Företag Höganäs AB
Ort
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

Dela detta jobb