teknikjobb.se

Vill du jobba med ISO certifieringar & kvalitetsfrågor? 

GOP är en ledande leverantör inom plasthalvfabrikat och kompletterande plastprodukter i Skandinavien. Med över 50 års erfarenhet, unik kompetens och ett personligt engagemang utöver det vanliga verkar de inom affärsområdena Industri & Reklam samt Bygg & Trädgård i Sverige Norge och Danmark. 

Idag har GOP runt 70 anställda, omsätter närmre 420 MSEK och till sitt huvudkontor i Kungsbacka söker man nu efter en kundfokuserad Kvalitets- och Miljöansvarig!

Rollen
I rollen som kvalitetsansvarig kommer du ha daglig kontakt med företagets kunder för att säkerställa en hög kundnöjdhet. 

Du kommer att: 
- löpande underhålla och uppdatera vårt verksamhetssystem (ISO 9001 & 14001) för alla länder
- ha reklamationsansvar och följa upp avvikelser, vilket innebär direkt kundkontakt
- bevaka miljö- och arbetsmiljölagstiftning
- initiera och arbeta med löpande förbättringsarbete i samarbete med avdelningsansvariga
- vara internt bollplank och rådgivare vid miljö och kvalitetsfrågor
- samordningsansvar av arbetsmiljöfrågor
- ansvar för dokumentation avseende miljö ex BASTA
- sammanställa statistik och vara rådgivande i hållbarhetsfrågor
- planera, leda och genomföra interna revisioner

Din profil
Vi söker dig som har arbetat några år med kvalitets- och miljöfrågor samt reklamationer. Du trivs i ett företag som är marknadsledande inom sitt segment och drivs av en entreprenörsanda som hela tiden bidrar till utveckling av nya produkter och koncept för att tillgodose marknadens behov och önskemål. gop har en platt organisation där möjligheten till påverkan är stor och eget ansvar ses som en självklarhet.

Som person är du öppensinnad, driven och har ett gott öga för detaljer. Du trivs med att jobba såväl självständigt som i team, gillar att ha mycket att göra samtidigt och värderar alltid kvalité och service högt. Eftersom även kommer ha kontakt med internationella leverantörer ser vi det som en självklarhet att du talar och skriver obehindrat på engelska.

Bra att veta!
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Heltid med möjlighet till deltid.

Intresserad?
Du söker tjänsten som kvalitets- och miljöansvarig via länken nedan. Vi har ett löpande urval, skicka därför in din ansökan så fort som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Calle Odén, 0708-58 23 74 TEMP-TEAM Rekrytering & Personaluthyrning.

Logga

KVALITETS- OCH MILJÖANSVARIG TILL GOP I KUNGSBACKA

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-28

Ansök nu

Dela detta jobb