teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB Minerals AB är en integrerad del av specialproduktsdivisionen som säljer ett brett sortiment av mineralprodukter samt levererar strategiska tjänster och produkter som används i LKABs kärnverksamhet - gruvdrift och raffinering av järnmalm - vilket skapar ökad konkurrenskraft för LKAB.
Divisionen har fler än 700 anställda i 11 länder och genererar en omsättning på cirka 4,5 MDRSEK.
%MCEPASTEBIN%

Om tjänsten

Divisionen Specialprodukter inom LKAB koncernen har en spännande framtid framför sig då fokus ligger tydligt på fortsatt tillväxt. Vill du vara med oss på den resan? Vi letar just nu efter en ny kvalitets- och logistikansvarig eftersom den tidigare går vidare till en annan position inom divisionen.
Ett varierande uppdrag:
Produktkvalitet: Löpande dialog med produktägare och säljare angående produktspecifikationer. Ansvara för olika materialprover och produktanalys baserat på kundens olika behov. Utarbeta analyscertifikat för levererade produkter till kunder. Skicka ut mineralprover till potentiella kunder.
Kvalitetsarbete: Registrering, analys och uppföljning av kvalitetsavvikelser. Självständigt utvärdera och utveckla effektivare processer för att identifiera och hantera kvalitetsavvikelser.
Logistik: Orderhantering (orderingång, fakturering osv). Fraktadministration såsom tulldokument, fraktinstruktioner. Logistikanalys och kostnadsberäkningar. Övervakning och analys av vilken miljöpåverkan olika logistiklösningar har.
Annat: Initiera och leda olika förbättringsprojekt inom kvalitet och logistik.

Dina kvalifikationer

Vi tror att du har en magisterexamen med inriktning på kvalitet / logistik, eller motsvarande samt några års relevant arbetslivserfarenhet. Personlighetsdrag som vi särskilt uppskattar är din förmåga att ta initiativ och komma fram till konkreta resultat både självständigt och i projektteam. Din analytiska förmåga och känsla för detaljer. Din förmåga att kommunicera obehindrat på både svenska och engelska och sist men inte minst, ditt bidrag med positiv energi till ett redan mycket bra team.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda möjligheten att utvecklas och växa i det mindre företagets sätt att arbeta och samtidigt åtnjuta det stora företagets möjligheter. Vi är en ambitiös framåtriktad organisation med mycket internationell interaktion. Vi kan bland annat erbjuda del av LKABs belöningssystem, generösa utbildnings- och friskvårdsförmåner samt subventionerad tandvård.

Övrig information

Välkommen med din ansökan senast 2019-11-24. Om du har frågor om positionen eller processen, vänligen kontakta ansvarig chef Stina Sandin: 0920 380 18 eller HR ansvarig, Jonas Jones: 0920 381 99.
Vi har gjort vårt val när det gäller rekryteringskanaler och marknadsföringsinitiativ. Vi ber därför om att inte kontaktas av mediasäljare, rekryteringssidor och liknande.

Kvalitets- och logistikansvarig

Företag LKAB
Ort
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Dela detta jobb