teknikjobb.se

Jobb beskrivning

Vill du anta utmaningen att vara med och utveckla vår nya produktion av specialhylsor och tillbehör till våra verktyg i Tierp? Huvuduppdraget är att i en kundorderstyrd produktion tillverka små serier och/eller enstyckstillverkning med hög kvalitet och korta ledtider. I rollen ansvarar du för beredning av arbete, säkerställande av rätt material, programmering, tillverkning och kvalitetskontroll av utförd slutprodukt. I specialproduktionen finns det en blandning av både CNC-maskiner och manuella maskiner samt specialprocesser och montering. Arbetsformen är planerad till 2-skift men då beläggningen i maskinerna varierar kan andra skift former så som nattskift förekomma.

Erfarenhet

Vi ser att du som söker har gedigen erfarenhet från arbete med programmering, ritningsläsning, mätteknik, m.m. Du har god erfarenhet från CNC-bearbetning samt arbete i manuella maskiner.

Kunskaper

Du behärskar svenska och engelska i tal samt skrift. Har du även kunskaper i tyska, erfarenheter av Mazak dialogprogrammering samt CADCAM-utbildning (Gibbscam) är det mycket meriterande.

Personlighet

Som person är du positiv och för dig är det självklart att vara engagerad i dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen krävs att du har lätt för att kommunicera med andra. Du är initiativrik, kreativ och trivs med att skapa nya produkter. Behoven från konstruktörer ändras ofta så tålamod och stresstålighet är viktigt. Då vi lägger stor vikt vid ständig utveckling ser vi gärna att du som person har drivkraften att vilja lära och utöka dina kunskaper/kompetenser.

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Lokalisering

Tierp

Företagspresentation

Atlas Copcos affärsområde Industriteknik erbjuder industriverktyg, monteringssystem, produkter för kvalitetssäkring, mjukvaror och tjänster genom ett globalt nätverk. Affärsområdet bedriver utveckling för hållbar produktivitet för kunder inom fordons- och flygindustrierna, industriell tillverkning och underhåll samt inom fordonsservice. De viktigaste enheterna för produktutveckling och tillverkning ligger i Sverige, Frankrike och Japan.

Kvalificerade CNC operatörer

Ort
Utgår

2018-12-15

Ansök nu

Dela detta jobb