teknikjobb.se

Kundsamordnare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-25

Ansök nu

Kundsamordnare

Arbetsbeskrivning

Kretslopp och vatten är en kommunal förvaltning med cirka 475 medarbetare som arbetar för att göra det lätt att leva hållbart. Vi tillgodoser invånarnas och näringslivets behov av en säker, effektiv och miljömässig vattenförsörjning och avloppshantering och gör så att göteborgarna på ett effektivt och miljömässigt sätt kan få sitt hushållsavfall omhändertaget. 

På enheten Insamling och behandling erbjuds nu en tjänst för dig som vill vara med och påverka avfallshanteringen i Göteborg. Ditt arbete innebär att du kommer prata med kunder för att förbättra deras avfallssortering och inspirera till återvinning och återanvändning. Du kommer ha kontakt med kunder och entreprenörer för att lösa arbetsmiljöproblem för renhållningspersonal samt hjälpa fastighetsägare vid nybyggnation. Ditt arbete varierar stort från dag till dag. Vissa dagar är du ute och träffar kunder och renhållningspersonal på stan, andra dagar arbetar du från kontoret. 

Arbetsmiljön på vår förvaltning är positiv och vi lägger stort värde i vårt välfungerande samarbete. 

Kretslopp och vattens verksamhet är en av grundpelarna i samhället vilket skapar stor meningsfullhet i vårt arbete. Hos oss får du verkligen möjlighet att se helheten i ditt arbete. Vi har en stimulerande och kreativ miljö, tydliga och mätbara mål samt realistiska krav och utmaningar.

Vi arbetar aktivt med att göra det möjligt för våra medarbetare att ha en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är en god och hälsofrämjande arbetsmiljö viktig och erbjuder därför bland annat friskvårdstimma, friskvårdsbidrag och cykelförmån. 

Hos oss får du kollegor med hög kompetens som har kul ihop och bryr sig om varandra. Vi har viktiga arbetsuppgifter där vi gör nytta för göteborgarna. Göteborgs Stad är en stor arbetsgivare. Hos oss får du en trygg anställning och möjlighet till utveckling och karriär.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning eller arbetserfarenhet som är relevant för tjänsten. Har du kunskap om fastighetsskötsel, avfallshantering eller kundbemötande är det vara meriterande. 

För att trivas i uppdraget behöver du ha ett genuint intresse för kundfrågor. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor och samarbeten både internt på förvaltningen och externt mot bland annat stadens andra förvaltningar, exploatörer och avfallsentreprenörer, krävs att du har en hög kommunikativ kompetens och samarbetsförmåga. För oss betyder det att du är socialt trygg och att du har förmåga att förstå andras perspektiv och att du är bra på att bygga kontakter och nätverk. I rollen kan du ställas inför nya problem som behöver lösas på ett kreativt sätt och vi ser därför att du gillar problemlösning. Då tjänsten innehåller administrativa uppgifter samt att du kommer hålla i utbildningar ser vi att du kan uttrycka dig i tal som i skrift samt arbeta strukturerat och effektivt. 

Körkort och god IT-vana är ett krav.

Övrig information

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringen. Så skicka in din ansökan idag! 

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Kontaktpersoner
Hilda Kraamer
Avdelningschef
Telefon: 031 - 368 27 30

Fackliga företrädare
Siw Samuelsson
Vision
Telefon: 031 - 368 27 43
E-post: siw.samuelsson@kretsloppochvatten.goteborg.se

Sofia Digerstedt
Saco
Telefon: 031-368 70 21
E-post: sofia.digerstedt@kretsloppochvatten.goteborg.se

Dela detta jobb

Kundsamordnare

Göteborg stad Kretslopp & Vatten