teknikjobb.se

logga

Kundmottagare till Cleanpipe AB i Gunnilse

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-19

Ansök nu

Kundmottagare till Cleanpipe AB i Gunnilse

Kundmottagare till Cleanpipe AB i Gunnilse

Företagsinformation

Cleanpipe är ett fullserviceföretag inom AVA- avlopp, vatten och avfall. Vi hjälper er med allt från slamsugning och högtrycksspolning till filmning, infodring av ledningar och transporter av farligt avfall och torrsug.

Tjänstebeskrivning

Cleanpipe söker en erfaren och serviceinriktad kundmottagare!Arbetsplatsen ligger i Gunnilse och arbetstider är vardagar kl. 07.00-16.00.Som kundmottagare kommer din främsta arbetsuppgift vara ansvara för att inkommande samtal besvaras och sammankopplar sedan kund med berörd person och ort. Tjänsten är ny och här finns ambitionen att leverera kundbemötande och service i världsklass!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, har god administrativ förmåga och är serviceinriktad ut i fingerspetsarna! Ett krav för denna tjänst är att du har tidigare erfarenheter av kundvård/kundservice/kundtjänst och administrativa arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har kunskap i Visma affärssystem. Dina personliga egenskaper kommer att värderas högt för denna tjänst eftersom du kommer representera företaget utåt.Låter det intressant? Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på PremierSom konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Kontaktperson(er)

Veronica Olsson

veronica.olsson@premier.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

07 November 2019

Dela detta jobb

logga
Kundmottagare till Cleanpipe AB i Gunnilse

Premier Service