teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kundmottagare/kalkylerare till skadeverkstaden i Luleå

Företag Norrlands Bil
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Kundmottagare/kalkylerare till skadeverkstaden i Luleå

Vi söker nu en kundmottagare/kalkylerare till skadeverkstaden i Luleå. Har du ett bilintresse, erfarenhet av kundkontakt och tycker om att möta och ge förstklassig service till kunden? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig! 

Om tjänsten 

En viktig länk i vår serviceprocess är att beräkna både tid och kostnad för fordonsreparationer. Som kundmottagare/kalkylerare arbetar du huvudsakligen med 

  • Kundkontakt 

  • Offerter 

  • Dagligplanering  

  • Fakturering 

Du kommer arbeta på vår skadeverkstad på Storheden i Luleå och ingå i ett team med 10 kollegor som arbetar med plåtslagning, reservdelar och kundmottagning. Du får en introduktion genom intern utbildning och stöd av dina kollegor i teamet, detta för att ge bästa förutsättningar för dig att komma in i arbetet. 

Norrlands Bil är en trygg, kollektivavtalsbunden arbetsgivare med framåtanda som ger goda utvecklingsmöjligheter. Du blir en del av vår kultur som präglas av att sätta kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. I en bransch under snabb utveckling och högt ställda krav vill vi vara ledande inom service och kvalitet vilket innebär att vi tillsammans med våra bilmärken satsar hårt på att kontinuerligt utveckla och utbilda dig som vår medarbetare till att hela tiden nå nya kompetensnivåer. Att arbeta hos oss ska präglas av arbetsglädje och goda möjligheter till utveckling, så väl inom din roll som i hela koncernen.  

Kvalifikationer 

Vi söker dig som har erfarenhet av kundkontakt och som har ett genuint bilintresse. Vidare har du god digital kompetens och lätt att ta till dig nya system och teknik. Det är meriterande om du har arbetat med kalkyleringssystemet CABAS och har erfarenhet av skadereparationer. För att passa som kundmottagare/kalkylerare är du serviceinriktad, alltid med kunden alltid i fokus. Du klarar av att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och prioriterar dem i rätt ordning. Vi är mycket måna om vårt kundbemötande och du är där en viktig del i en kedja, med stort ansvar för att få nöjda kunder.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

B-körkort är ett krav 

Start: enligt överenskommelse 

För frågor kontakta Servicemarknadschef Rabih Bdeir på telefonnr 0910-715850  

Ansökan 

Sänd in CV och personligt brev till rekrytering@norrlandsbil.se Sista ansökningsdag är 14 augusti. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Om oss 

Norrlands Bil koncernen har ca 340 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen består av fyra bolag; personbilar, tunga fordon, service samt mobilitet/finans. I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss. Läs mer om oss här: www.norrlandsbil.se 

 

Dela detta jobb

Kundmottagare/kalkylerare till skadeverkstaden i Luleå

Norrlands Bil