teknikjobb.se

logga

KS Mark i Trollhättan söker Anläggare/Grävmaskinist

Ort
Utgår

2021-06-28

Ansök nu

KS Mark i Trollhättan söker Anläggare/Grävmaskinist

Företagsinformation
KS Mark har mångårig erfarenhet av markarbeten och vi har specialiserat oss på totalentreprenader inom mark. Vi utför allt från schaktning, grundläggning och dräneringsarbeten till stensättning och alla slags utemiljöer. Vi jobbar främst med större byggen åt kommuner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi utför alltid våra jobb med hög kvalitet, god service och med kombinationen spetskompetens och ett brett kunnande.

Tjänstebeskrivning
Vi söker på uppdrag av KS Mark i Trollhättan dig som vill arbeta i Göteborg med omnejd i mindre samt större mark och anläggningsjobb som anläggare eller grävmaskinist. KS Mark är det lilla bolaget med det stora engagemanget, här hos oss finns en modern maskinpark mellan 13-25ton.

Kvalifikationer
Du har tidigare dokumenterad erfarenhet som anläggare eller grävmaskinist och värdesätter noggrannhet och kvalité. Du är som person självgående men också en lagspelare som tillsammans med dina engagerade arbetskamrater gör klart jobbet. Du innehar förar och yrkesbevis, du har B-körkort och har du behörighet för hjullastare C2 är detta mkt meriterande. Vi på KS Mark erbjuder dig en plats i ett gott gäng där du och dina kolleger har stora möjligheter att kunna påverka i både stort som smått. Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen på 0707-858647. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2021-04-19 I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993.Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande.

Kontaktperson(er)
Anders Kristiansen
anders.kristiansen@premier.se
0707-858647

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Dela detta jobb

logga
KS Mark i Trollhättan söker Anläggare/Grävmaskinist

Premier Service AB