teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Krantekniker till Uperio i Göteborg

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-05-20

Ansök nu

Krantekniker till Uperio i Göteborg

Krantekniker till Uperio i Göteborg

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Letar du efter nästa utmaning i karriären? Har du tidigare erfarenhet av industri, bygg eller el? Då kanske du är den vi söker för rollen som krantekniker till Uperio.

PerformIQ söker för Uperios räkning en krantekniker som utgår från Göteborg men arbetar ute på fältet tillsammans med kollegor på kundernas arbetsplatser. Vi söker efter dig som inte är höjdrädd, innehar stor social kompetens och vill ha en viktig roll i samhällsbyggnationen tillsammans med Uperio. Du kommer att ha ett mycket självständigt arbete där du servar, reparerar och monterar kranar på Uperios kunders olika siter runt om i ditt tjänsteområde. Tjänsten innefattar dagsresor till exempelvis Varberg, Skövde och Jönköping vilket ställer krav på dig som söker att du trivs med eget ansvar samt inte har några problem med tjänsteresor, oftast över dagen. Vidare så värnar Uperio mycket om sina anställdas vidareutveckling inom företaget och erbjuder kontinuerligt interna samt externa utbildningar för personalen för att på så sätt öka kunskapsnivån inom bolaget.

Du kommer i rollen som krantekniker att:
• Etablera, reparera och underhålla kranar ute hos våra kunder.
• Lasta och lossa material som levereras till och från våra kunder.
• Utgå från Göteborg men även arbeta med etableringar på andra orter i Sverige.

Tjänsten passar dig som stimuleras av ett självständigt arbete där du får vara högst delaktig i beslutsprocesserna samt som vill arbeta i ett högt arbetstempo och är lösningsorienterad. Du som söker är inte är höjdrädd utan ser det som spännande med en varierad arbetsmiljö, då tjänsten som krantekniker innefattar arbete på olika platser runt om i ditt tjänsteområde samt är ofta på hög höjd. Tjänsten, som innefattar höghöjdsarbete är fysiskt, vilket stället krav på dig som söker att du är i god fysisk form. Vidare så krävs det god social kompetens då arbete till stor del bedrivs direkt ute hos kunderna till Uperio.

Personprofil
För att lyckas i rollen krävs vidare:
• Engagemang, viljan att lära, driv och nyfikenhet
• Innehar B-körkort
• Svenska och engelska flytande

Vi ser det som meriterande om du har:
• Genomgått någon utbildning inom el, mekanik eller teknik.
• Krankort

På Uperio vill vi ta väl hand om människor, maskiner och miljö, så att möjligheterna även kommer att finnas i morgon. Hos oss har du trygga anställningsvillkor och vi kommer alltid att prioritera arbetsmiljö och säkerhet. Vi kommer att stötta och uppmuntra alla medarbetare som vill fortsätta att utvecklas med företaget med hjälp av bland annat olika utbildningar internt samt externt.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som krantekniker på Uperio. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ och Uperios värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid, måndag-fredag
Plats: Göteborg

Företagspresentation
Upe­rio, din rik­stäckande spe­cial­ist inom kranuthyrn­ing. Med en lång bran­scher­faren­het samt en gedi­gen teknisk kun­skap ska­par vi en säk­er arbet­splats med mark­nadens mod­er­naste mask­in­park. Vårt växande utbud består i dag av ett 60-tal byg­gkra­nar och genom våra uthyrn­ings­cen­ter i Stock­holm och Göte­borg kan vi ta jobb över sto­ra delar av lan­det. Utöver uthyrn­ing erb­jud­er vi även ser­vice av byg­gkra­nar, utbild­ning inom lyft­op­er­a­tioner och kran­förare. Upe­rio guidar dig fram till den säkraste, bäs­ta och mest ekonomiska lös­nin­gen för ert projekt. På Uperio siktar vi dagligen mot nya höjder med höga krav på ansvarstagande och säkerhet. Hos oss kommer du vara med och påverka samt arbeta med dagens och morgondagens teknik tillsammans med kompetenta medarbetare.

Om PerformIQ
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Helena Bergström på mailadress helena.bergstrom@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: krantekniker, göteborg, kran, montering, el, höjd, teknik

Dela detta jobb

logo
Krantekniker till Uperio i Göteborg

PerformIQ