teknikjobb.se

Kopparhus söker en fastighetsförvaltare med personalansvar

Ansök nu

Kopparhus söker en fastighetsförvaltare med personalansvar

Kopparhus AB är ett privatägt fastighetsbolag. Bolagets ursprung är från byggbranschen där förvaltningsdelen grundades tidigt 80-tal och förvaltar ca 60 500 kvm fördelat på både bostäder och kommersiella lokaler i Stockholm, Norrtälje, Sollentuna, Danderyd och Täby. Bolaget består idag av 10 stycken medarbetare fördelat på två kontor, ett platskontor i Norrtälje samt huvudkontoret i Täby. Läs mer på www.kopparhus.se.

Kopparhus AB söker nu en fastighetsförvaltare som vill bli en i teamet på ett fastighetsbolag med stort hjärta. På Kopparhus kommer du att erbjudas delaktighet och laganda på ett fastighetsbolag med god ekonomi och stor framtidstro.

En ansvarsfull roll på ett inkluderande fastighetsbolag
Kopparhus äger och förvaltar både bostäder och kommersiella lokaler med placering i framför allt Norrort och Roslagen. Som fastighetsförvaltare hos Kopparhus kommer du att ingå i ett team på 10 personer. Dina arbetsdagar kommer att fördelas mellan de båda kontoren som är placerade i Täby respektive Norrtälje samt tid ute i fastighetsbeståndet.

Som förvaltare hos Kopparhus kommer du ha helhetsansvaret för förvaltningen och stort fokus i rollen kommer att ligga på ledarskap och projekt. Kopparhus strategi för sitt fastighetsbestånd är en långsiktig och ansvarsfull förvaltning och här kommer din insats att göra skillnad. Du kommer att initiera och ansvara för flertalet projekt, både för att underhålla och utveckla fastighetsbeståndet. Projektens storlek kommer att variera från stort till smått och det kommer att ligga på ditt ansvar att säkerställa en god projektekonomi och styrning och uppföljning av entreprenörer.

I rollen som fastighetsförvaltare kommer du att ställas inför en stor bredd av arbetsuppgifter och de kommer i huvudsak att bestå av:

  • Ansvara för och leda upphandlingar, förstudier och uppföljningar i projekt
  • Budget- och resultatansvar för fastighetsförvaltningen
  • Övergripande personalansvar inkl. medarbetarsamtal och lönesättning
  • Leda, planera, engagera och styra dina medarbetare mot uppsatta mål
  • Kontinuerligt verka för goda hyresgästkontakter
  • Aktivt arbeta för effektivisering av processer och rutiner för fastighetsförvaltningen
  • Ta fram underhållsplaner och aktivt arbeta för ett bättre driftnetto
  • Tillsammans med övriga i bolaget vara aktivt engagerad i fastighetsutvecklingsarbetet
  • Ansvara för myndighetskrav och egenkontroller
  • Ansvara för avtal, uppföljning och relationer till entreprenörer


Din profil
För att kunna axla rollen tror vi att du har flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning och har du dessutom en relevant utbildning är det meriterande. Du har erfarenhet av budgetarbete och en ekonomisk medvetenhet som du väger in i alla dina beslut. Som projektledare har du en förståelse för vikten av ett grundligt förarbete och du är en van beställare och kravställare av projekt i olika storlekar.

Ledarskapet för driftpersonalen är en mycket viktig del av rollen och vi tror att du har en naturlig och coachande ledarstil. Din entusiasm och ditt genuina intresse för människor genomsyrar ditt ledarskap och hjälper dig att motivera och lyfta dina medarbetare, vars framgångar du följer med glädje.

Som person är du strukturerad och trivs med att jobba i team. Du är driven, gillar utveckling och delar gärna med dig av din entusiasm. Som förvaltare har du en viktig uppgift i att vårda relationer med såväl hyresgäster som entreprenörer och här har du stor hjälp av din nyfikenhet och din kommunikativa förmåga.

Välkommen med din ansökan
Om du tycker att tjänsten som fastighetsförvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Kopparhus med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se

Om denna position

Arbetsgivare

     Kopparhus AB

 

     Hamnvägen 8

 

     183 57 TÄBY

Hemsida

     kopparhus.se/

Arbetsplats

     Stockholm

Titel

     Fastighetsförvaltare med personalansvar

Sektor

     Privat

Anställningsform

     Tillsvidare

Antal tjänster

     1

 

Dela detta jobb

Kopparhus söker en fastighetsförvaltare med personalansvar

Fasticon AB