teknikjobb.se

Koordinerande Porttekniker Mölndal

Företag Kone AB
Ort
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Koordinerande Porttekniker Mölndal

Är du en serviceinriktad person som har intresse och gärna erfarenhet kring el och installationer?Vill du arbeta inom ett internationellt marknadsledande bolag med den senaste tekniken inom portar och automatiska dörrar och ha ett fritt arbete med tillgång till egen bil? Nu söker KONE en servicetekniker för portar och automatiska dörrar till Mölndal med inriktning service och feltagning.

Som porttekniker ansvarar du för bland annat underhållsservice, reparationer samt montage av nya utrustningar. Du utgår hemifrån och planerar själv din arbetsdag vilket innebär att vi söker en ansvarsfull person. Du arbetar både självständigt och i team, med trevliga, engagerade, och prestigelösa kollegor - med ett gemensamt fokus på att hjälpa människor att kunna röra sig smidigt. Utöver din roll som installationstekniker kommer du även att ansvara för att koordinera och planera installationsprojekt i västra Sverige.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

  • Du har B-körkort
  • Det är meriterande om du har el- eller mekanisk inriktad utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet av liknande arbeten
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från underhålls- och installationsarbeten inom port eller dörrautomatiksbranschen.

Vi ger dig den produktutbildning du behöver.

Då arbetet är självständigt behöver du vara ansvarsfull och ha en god drivkraft. Du har mycket kontakter med KONEs kunder och behöver därför ha en mycket god känsla för service. Vi kommer att lägga stor vikt vid din inställning och intresse för arbetsuppgifterna.

VI ERBJUDER

På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar med möjligheten att själv planera dina dagar.

SÅ ANSÖKER DU

Välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2019-03-31. Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta: Benny Nordlund , Distriktschef på tfn. 08- 752 35 90

Vid frågor om din ansökan kontakta rekryteringsspecialist Sophie Tigerhielm Rezaei 010-2184012

Vi ser fram emot din ansökan!

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2017 omsatte KONE 8,9 miljarder euro och hade vid årets slut nästan 55 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och den dagliga praxisen. Vi följer all praxis om etik i företaget och vi försöker utveckla en samarbetskultur där medarbetare litar på och respekterar varandra, och där bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter som hjälper dig att uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ger dig möjlighet att leva ett sunt och balanserat liv.

At KONE, we are focused on creating an innovative and collaborative working culture where we value the contribution of each individual. Employee engagement is a key focus area for us and we encourage participation and the sharing of information and ideas. Sustainability is an integral part of our culture and the daily practice. We follow ethical business practices and we seek to develop a culture of working together where co-workers trust and respect each other and good performance is recognized. In being a great place to work, we are proud to offer a range of experiences and opportunities that will help you to achieve your career and personal goals and enable you to live a healthy and balanced life.

Dela detta jobb

Koordinerande Porttekniker Mölndal

Kone AB