teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kontrollrumsoperatör

Företag Barona
Ort
Utgår

2022-01-27

Ansök nu

Kontrollrumsoperatör

I över 50 år har WITRON varit en av de ledande internationella leverantörerna av effektiva automatiserade logistiksystem. WITRON-koncernen har 4 500 anställda över hela världen och en årlig omsättning på över 710 miljoner euro 2020.
Några av kunderna som använder det effektiva automatiserade logistiksystemet från WITRON är: Walmart, Porsche, Bosch, TetraPak, Gardena/Husqvarna, Viessmann och BMW.
För mer information, se vår hemsida: www.witron.de/en/
WITRON har valts ut för att bygga nästa generations logistikcenter med automatiserade logistiksystem för Axfood AB`s supportbolag Dagab Inköp & Logistik AB


Inför verksamhetsstarten 2022 startar vi nu upp rekryteringen och söker nu efter de fem första kontrollrumsoperatörerna. Anställningen startar i januari/februari med utbildning på andra Witron siter i Europa.
Introduktionen kommer att äga rum på Witrons huvudkontor i Parkstein, Tyskland där kommer du få lära känna Witrons kultur och historia.
Efter det kommer introduktionen att fortsätta på någon av Witrons operativa logistikcenter i Finland eller Norge. Det är även möjligt med introduktion i andra europeiska länder. Från och med maj 2022 startar du upp arbetet på plats i Bålsta.

Om tjänsten som kontrollrumsoperatör
Som kontrollrumsoperatör är ditt huvudansvar att se till att allt fungerar och flyter på som det ska och att reagera och agera vid störningar.
Ditt arbete utförs främst från ett automationskontrollrum, men vid behov är du med och utreder störningar på produktionssidan.
Du kommer att arbeta 3-skift då verksamheten kommer att vara i gång större delen av dygnet.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

 • Produktionskontroll från kontrollrummet
 • Systemhantering och prestationsövervakning (order- och materialflöden, plockaktivitet)
 • Analyser, felsökning och diagnos av nödvändiga reparationer (t.ex. kontroll av materialflödet genom en annan produktionslina tills felet är åtgärdat)
 • Sammanställa produktionsrapporter och samla in statistik för feltrender.
 • Ge tekniskt stöd till andra (t.ex. vid fel som operatören inte kan lösa på egen hand)

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du:

 • Har ett stort intresse för modern teknik - automation, gärna med bakgrund från industrin antingen genom utbilding eller tidigare arbetslivserfarenhet
 • Är van vid att skriva rapporter
 • Du tar initiativ och kan arbeta självständigt
 • Är stresstålig
 • Har goda IT kunskaper
 • Talar och skriver svenska och engelska flytande

Vi önskar att du har en bakgrund från industrin antingen genom utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet, exempelvis från processindustrin, lagerautomatisering eller industriunderhåll.
Du erbjuds en omfattande utbildning, så det är viktigt att du är intresserad och motiverad att lära dig nya saker.

Vad kan vi erbjuda dig?
Det globala familjeföretaget har väldigt goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter (även internationella möjligheter) samt bra personalförmåner. Vi erbjuder dig en säker arbetsplats i en modern industri som har en stabil framtid. Du arbetar i en modern miljö med moderna verktyg och programvaror.
Du får stöd i ditt arbete av en erfaren och kompetent organisation både i de nordiska länderna och i andra delar av världen. Du kommer alltid att ha tillgång till experthjälp från dina kollegor och behöver inte känna att du ska lösa alla problem ensam.
Om du bor någon annanstans i landet och känner att detta är så intressant att du kan tänka dig att flytta så kan vi erbjuda hjälp med tillfälligt boende tills du har hittat något permanent.
För att få en större förståelse för verksamheten kan du titta på den här korta filmen från en annan site i Norge:
https://www.youtube.com/watch?v=bXdyvBkhdto

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Barona, och Witrons önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Baronas rekryteringskonsult Linda Hasselblad via telefon: 0723-255442
Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt! 

Dela detta jobb

Kontrollrumsoperatör

Barona