teknikjobb.se

Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete, kamratanda och integritet är våra ledord. Vi växer och behöver förstärka vår organisation med en Fältinspektör inom trycksatta anordningar med placering i Stockholm.  

OM TJÄNSTEN  

Dina arbetsuppgifter kommer omfatta teknisk kontroll av trycksatta anordningar. Våra kunder finns inom petrokemi-, raffinaderi-, kraftvärme- och tillverkningsindustrin samt företag som är kopplade mot denna typ av verksamheter. Du har också möjlighet att utvecklas inom tillverkningskontroll i samband med nytillverkning av utrustning till industrin.  

DU ÄR  

Tekniskt orienterad och vill utveckla dig inom teknisk kontroll samt om standarder och regelverk som berör trycksatta anordningar. Tjänsten kräver ansvarstagande, noggrannhet, social kompetens och ett stort tekniskt intresse. Vi ser gärna att du har erfarenhet från likvärdigt eller annat arbete där teknisk färdighet är ett krav. Utbildning som lägst gymnasieingenjör, högskoleingenjör eller likvärdig teknisk utbildning. I tjänsten ingår kompetensutveckling med utbildningar inom de olika tekniska områdena. Körkort är ett krav då våra uppdrag är ute hos våra kunder.  

VI ERBJUDER DIG  

- ett stimulerande och omväxlande arbete med mycket kundkontakter      

- ständig utveckling med intressanta projekt i en kreativ miljö  

- en arbetsplats med bred kompetens samt unik kamratanda  

-  en miljö som värnar om trivsel och uppmuntrar lagarbete  

-  kompetensutveckling inom teknik, standarder och regelverk  

ÄR DU INTRESSERAD?  

Du är välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV, gärna så snart som möjligt, dock senast den 2019-06-30  

VILL DU VETA MER?  

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Sektionschef Christian Holmqvist, 010-455 10 40  

DEKRA verkar för ökad säkerhet inom en rad branscher via oberoende besiktning, provning och certifiering. Vi finns på 30 orter i Sverige och är Europas ledande företag inom teknisk kontroll med 40 000 medarbetare i 58 länder. 

Läs mer på www.dekra-industrial.se

Logo

Kontrollingenjör

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb