teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kontrollanläggningsingenjör - Vattenfall Services, Malmö eller Lund

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-24

Ansök nu

Kontrollanläggningsingenjör - Vattenfall Services, Malmö eller Lund


Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Nu söker vi en ny kontrollanläggningsingenjör till vår teknikavdelning i södra Sverige!

Vi söker dig som arbetar bra med komplexa frågor och trivs med ett stabil och strukturerad arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din yrkesroll.
 Du kommer ingå i en avdelning med 26 medarbetare i södra Sverige. Vi har inom företaget ca 180 kontrollanläggningsingenjörer spridda i hela landet vilket ger tillgång till en mycket stor kompetensbas. Vi arbetar aktivt med interna utbildningar för att bredda och fördjupa kompetensen hos våra medarbetare. Hos oss får du möjlighet att arbeta med all förekommande kontrollutrustning, på alla spänningsnivåer, 0,4kV till 400kV. Din roll som Kontrollanläggningsingenjör

 • Underhållsprovning av reläskydd
 • Idrifttagning, konfigurering och provning av kontrollanläggningar
 • Felsökning och reläomställningar
 • Arbete med fjärrkontroller och övrig stationsutrustning.
 • Mindre konstruktionsanpassningar i samband med idrifttagningar

Dina kvalifikationer som Kontrollanläggningsingenjör

 • Eftergymnasial elkraftsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom elkraft.
 • Kunskap om elkraftanläggningar är ett krav, särskilt meriterande är om du arbetat med kontrollanläggningar inom 130-400 kV.
 • Kunskap om reläskydd är ett krav
 • Kunskap om reläskyddskonfigurering är meriterande.
 • God datorvana
 • B-körkort
 • Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Goda kunskaper i engelska är meriterande.

Vi ser gärna att du har några års arbetserfarenhet inom elkraft. Som person du är självgående, flexibel och har bra analysförmåga för att lösa problem. Resor i tjänsten kan förkomma som en del av ditt arbete, oftast över dagen men resor med övernattning förekommer i mindre omfattning.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Anders Isaksson, anders.isaksson@vattenfall.com. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Malin Malmsten, malin.malmsten@vattenfall.com.

Inga ansökningar tas emot via mejl. Eftersom rekryteringen delvis sker under ledighet kan det innebära längre svarstider.

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Malmö eller Lund, vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

 Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 2 januari 2022!

 Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se

 Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

 Följ oss gärna!
Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB

Instagram: Vattenfallservices

Location: Malmö

 

 

Dela detta jobb

Kontrollanläggningsingenjör - Vattenfall Services, Malmö eller Lund

Vattenfall AB