teknikjobb.se

Kontrollanläggare - Vattenfall Services, Motala, Linköping, Norrköping eller Nyköping

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2021-11-05

Ansök nu

Kontrollanläggare - Vattenfall Services, Motala, Linköping, Norrköping eller Nyköping

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Vi erbjuder dig ett fritt, men ansvarsfullt arbete som Kontrollanläggningsingenjör. Vi erbjuder goda möjligheter till fortsatt personlig och teknisk utveckling. Är du intresserad av nya utmaningar?

Din roll som Kontrollanläggningsingenjör.
Vi söker dig som vill jobba med att stötta marknadens efterfrågan med tekniskt fokus på kontrollanläggningssystemen som används i elkraftsanläggningar för eldistribution och industriell verksamhet. Här är exempel på arbetsuppgifter/ansvar som kan komma att ingå beroende av vilken teknisk erfarenhet du har idag:

 • Underhållsprovning av reläskydd

 • Idrifttagning, konfigurering och provning av elanläggningar/kontrollanläggningar

 • Felsökning och reläomställningar

 • Arbete med fjärr- och övrig stationsutrustning

 • Jordtagsmätning, starkströmsmetoden

 • Konstruktionsanpassningar (i samband med idrifttagning)

 • Anläggningskonstruktion i CAD-miljö

 • Kontroll och renritning av befintliga ritningar

 • Vid behov anta en roll som ledare för mindre projekt inom ditt teknikområde.

Du kan vid behov också anta rollen som ledare för projekt och vid olika åtaganden som ligger inom ditt kompetens- och teknikområde. 

Dina kvalifikationer
Du är en självgående och driven ingenjör som alltid sätter säkerheten i fokus. Du har lätt för att knyta kontakter och vågar be om hjälp för att driva ditt eget arbete framåt. Du är en samarbetsvillig person som kommunicerar på ett tydligt och effektivt sätt. Dina kvalifikationer

 

 

 • Eftergymnasial elkraftsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom elkraft

 • B-körkort

 • Talar och skriver svenska obehindrat

 • Datorvana

 • Erfarenhet av arbete med elkraftanläggningar

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Mats Alfredsson, mats.alfredsson@vattenfall.com. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Malin Malmsten, malin.malmsten@vattenfall.com.
 
Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: I området Motala, Linköping, Norrköping, Nyköping. Vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan.
  
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 22 augusti 2021.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!
Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB

Instagram: Vattenfallservices

 

 

Dela detta jobb

Kontrollanläggare - Vattenfall Services, Motala, Linköping, Norrköping eller Nyköping

Vattenfall AB