teknikjobb.se

logga

Kontraktsingenjör till AGN Haga

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-01-21

Ansök nu

Kontraktsingenjör till AGN Haga

AGN Haga är ett konsortium som ägs av nordiska NRC Group, italienska Astaldi och turkiska Gülermak. Tillsammans har vi fått det ärofyllda uppdraget att bygga Haga station (E04) och deletapp Kvarnberget (E03), som är två av fem huvudprojekt för Västlänken.

Tjänsten som Kontraktsingenjör innebär ett viktigt arbete med våra ändrings- och tilläggsarbeten, samt kontraktuella frågor och ett nära samarbete med vår kund Trafikverket som vi delar lokaler med i centrala Göteborg. Vi söker nu en kontrakts-/entreprenad-ingenjör som kommer att spela en viktig roll i vårt projekt. Vi erbjuder en projektanställning alternativt ett konsultupplägg för dig som föredrar att arbeta som konsult.

Mer om rollen

I rollen som kontraktsingenjör ansvarar du för praktisk hantering och tolkning av befintligt avtal (ABT06). Du hanterar våra ändring- och tilläggsarbeten (ÄTA) och agerar som en viktig länk mellan produktion och Trafikverket. Du fångar upp ändringsarbeten från organisationen, dokumenterar och håller en nära dialog med Trafikverket, samt uppföljning gällande dessa.
Du arbetar tillsammans med en Senior Kontraktsingenjör och rapporterar till vår Kontrakts-/Kommersiella Chef.

Vem är du

Du har troligtvis en teknisk högskole- eller universitetsutbildning. Du har en god teknisk förståelse och förmåga att knyta an teknik mot kontraktuella frågor, kostnadsaspekter och tidsplan.

Du har ett par års erfarenhet av kontraktshantering och ÄTA i stora projekt inom bygg och/eller entreprenad. Tidigare praktisk erfarenhet från ABT06 och ABT04 är mycket meriterande.

Du motiveras av tanken att arbeta i en internationell miljö med många intressenter och har en god förståelse för olika kulturer. Du har en mycket god kommunikationsförmåga och är mån om att bygga relationer.

Du har troligtvis en ingenjörsutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet och kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, i så väl tal som skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en dynamisk och internationell arbetsmiljö där du får arbeta med vårt omfattande projekt som är både affärsutvecklande och komplext. Tjänsten är en heltidsanställning med start så snart som möjligt. Föredrar du att arbeta som konsult så är vi även öppna för en konsultlösning.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar AGN Haga med Jurek varpå du vid frågor om tjänsten är välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand via frida.garding.lindstrand@jurek.se eller 0707648640 för frågor.
Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan på engelska så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR.

Dela detta jobb

logga
Kontraktsingenjör till AGN Haga

Jurek