teknikjobb.se

Kontraktsansvarig Bergborrverktyg - Kiruna

Företag Epiroc
Ort
Kategorier
Utgår

2019-01-01

Ansök nu

Kontraktsansvarig Bergborrverktyg - Kiruna

Jobb beskrivning
Vill du vara med och uppfylla vår vision? Har du kunden i fokus och värdesätter att skapa nya samt utveckla befintliga affärer och kundrelationer? Som kontraktsansvarig för bergborrverktyg kommer du att ha en central roll i vårt arbete med att skapa nya affärer och erbjuda förstklassig support till våra borrstålskontraktskunder i Malmfälten.  
Uppdragsbeskrivning
Ditt arbete innebär att hitta nya affärsmöjligheter och ansvara för uppföljning av befintliga borrstålskontrakt i Malmfälten. Uppdraget innebär nära kontakt med kunden och i dialog med kunden erbjuda den förstaklassig support för att uppnå kundnöjdhet, hitta nya affärsmöjligheter och utveckla affären för Epiroc. Detta innebär bland annat att driva utvecklingsprojekt tillsammans med kund, egen personal och produktbolag, ansvara för utbildning och möten med kunden, samt ta fram prognoser. 
Utöver detta ingår personalansvar för borrståltekniker och slippersonal som idag arbetar med kontrakten. Du kommer att arbeta i ett team med god kamratskap och med högt ställda mål på goda kundrelationer och framgångsrikt säljarbete. 
Som kontraktsansvarig rapporterar du till vår försäljningschef för produktområde bergborrverktyg. 
Utbildning och Erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet av bergborrnings- och anläggningsbranschen. Meriterande är erfarenhet av borrstål och/eller bergborrmaskiner och dess applikationer, försäljning eller personalansvar. Har du en teknisk högskoleutbildning är detta ett plus, alternativt om du kan påvisa tidigare praktisk erfarenhet från branschen. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift och har erfarenhet av Officepaketet samt kalkylprogram. B-körkort är ett krav.
Personlighet
Vi ser att personen i denna roll är målinriktad, har ett kombinerat intresse för människor och teknik och brinner för att leta upp och göra affärer. För att lyckas i arbetet krävs ett gott affärsmannaskap och förmågan att bygga relationer med kund. Du är en positiv person med initiativkraft och förmåga att arbeta självständigt mot givna mål. Du är organiserad och strukturerad i ditt arbete, har både viljan och kapaciteten att nå uppsatta resultat och kan ta ansvar för den totala affärsprocessen. Att arbeta med en innovativ och problemlösningsfokuserad verksamhet med flera projekt samtidigt är för dig stimulerande och utmanande.
Lokalisering
Tjänsten utgår från Malmfälten varvid placeringsort kan diskuteras.
Övrigt
Sista ansökningsdag är den 15 december, vi kommer att bearbeta ansökningarna löpande under rekryteringsprocessen så skicka in din ansökan redan idag.

Vi ser fram mot din ansökan!

Kontakt
Petra Kastensson, BLM, tel: 070-279 95 77
Alexandra Hummel, HR & Kommunikationsspecialist, tel: 072-145 41 64
Att arbeta på Epiroc
Hos oss blir du en del av en internationell koncern med goda utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner, såsom rikskortet, friskvårdsbidrag, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj. 
Företagspresentation
Atlas Copco Gruv- och bergbrytning byter namn till Epiroc!
Vi blev Epiroc från och med 1 januari 2018, men vårt 140-åriga arv från Atlas Copco kommer att förvaltas med lika delar stolthet och noggrannhet. Kunskapen, innovationskraften och fokuseringen på att lösa våra kunders problem fortsätter att vara hjärtat i vår verksamhet. Vad som däremot kommer att vara annorlunda är hur vi, som ett nytt och ännu mer fokuserat bolag, kan koncentrera oss helhjärtat på att leverera de lösningar du behöver för att lyckas idag och teknologin för att leda utvecklingen imorgon. Vill du veta mer om Epiroc, kan du besöka www.epiroc2018.se eller ringa vår kundtjänst på 020-78 44 55.
När du skickar in din ansökan godkänner du att dina uppgifter behandlas och lagras enligt vår integritetspolicy.

Dela detta jobb

Kontraktsansvarig Bergborrverktyg - Kiruna

Epiroc