teknikjobb.se


Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Konsultuppdrag som bostadsrättsförvaltare

Är du intresserad att arbeta som bostadsrättsförvaltare? Vi söker just nu konsulter till både längre och kortare uppdrag med placering i hela Stockholm.

Vi vill komma i kontakt med dig som har erfarenhet av förvaltning av olika slag, med fördel mot bostadsrättsföreningar. Kanske har du arbetat som biträdande förvaltare och är sugen på nästa steg? Eller har du arbetat många år i branschen och vill pröva dina kunskaper på ett annat bolag? Vi har uppdrag på alla nivåer!

Som bostadsrättsförvaltare ansvarar du för förvaltningen av fastigheterna och agerar ombud för kunderna som är bostadsrättsföreningar. Kunderna har egna avtal där olika typer av tjänster ingår, det är något du måste ha koll på! Din roll innebär att tillvarata kundernas intressen, agera förebyggande och föreslår förbättringar i syfte att öka värdet på fastigheterna. Vanligtvis kommer du att vara ute hos kund minst en dag i veckan samt närvara på några kundmöten under kvällstid varje månad.

Förvaltningen kan vara av varierande karaktär. Ibland ingår enbart ekonomisk- eller teknisk förvaltning och ibland har bostadsrättsförvaltaren ett helhetsansvar, det beror helt på hur omfattande rollen är.

Vi söker dig som tycker det är roligt att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Vi tror att du som person är strukturerad, noggrann och en hejare på relationer. Du är social och har god kommunikativ förmåga. Vidare är du kundfokuserad och gillar att jobba med flera olika projekt samtidigt.

Som konsult via oss på Fasticon kommer du att ha en kontinuerlig kontakt med din konsultchef som hjälper dig att utvecklas vidare inom fastighetsbranschen. Vi ordnar även events och föreläsningar där du får möjlighet att nätverka med branschkollegor. Kollektivavtal, friskvård och fördelaktig ersättning för ditt arbete ser vi som en självklarhet!

Vill du veta mer om hur det är att jobba som konsult i fastighetsbranschen? Läs mer här!

Är det ditt drömjobb som precis beskrivits? Tveka inte att registrera din intresseanmälan om att bli konsult via Fasticon.

 

Om denna position
Arbetsgivare    Fasticon Kompetens AB
Hälsingegatan 40
11345 STOCKHOLM
Hemsida    www.fasticon.se
Tillträde    Omgående
Titel    Bostadsrättsförvaltare
Sektor    Privat
Anställningsform    Projekt
Antal tjänster    1

 

Fasticon - Konsultuppdrag bostadsrättsförvaltare

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-30

Ansök nu

Dela detta jobb