teknikjobb.se

Konsulter inom Försvar & Säkerhet

Ort
Kategorier
Utgår

2019-01-31

Ansök nu

Konsulter inom Försvar & Säkerhet

Drivs du av att arbeta med passionerade kollegor? Rejlers fortsätter att växa och vi behöver fler drivna kollegor som vill vara med och bygga upp området Försvar & Säkerhet! Vi söker personal till exempelvis Stockholm, men även till andra Rejlerskontor runt om i hela Sverige!

OM TJÄNSTEN

Vi erbjuder dig spännande kunder med utvecklande uppdrag i team, ibland självständigt arbete.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att:

  • jobba med tekniska specifikationer och kravställningar
  • ta fram systemsäkerhetsplaner och systemsäkerhetsanalyser
  • skapa innovativa lösningar som ger kunden ett mervärde under hela livscykeln av ett system

Våra kunder är FMV, Försvarsmakten, MSB, andra myndigheter, verk, och större företag. Vi stödjer våra kunders högteknologiska och komplexa projekt inom: tekniskt upphandlingsstöd, tekniska utredningar, teknisk projektledning, kravställning, verifiering och validering samt beräkningar och analyser.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig med några års relevant arbetslivserfarenhet av uppdrag inom försvarssektorn. Du har också ett par års arbetslivserfarenhet som ingenjör/civilingenjör, samt har intresse av att arbeta inom Försvar & Säkerhet. Tidigare erfarenhet som konsult är meriterande men inte ett krav.

Många av våra uppdrag sker mot myndigheter inom försvarssektorn och då behöver du vara svensk medborgare. Vi tror att du är nyfiken, prestigelös och starkt vill bidra till Rejlers transformation. Som medarbetare i Rejlers värdesätter du samarbete och kunskapsutbyte med dina kollegor, är affärsmässig, idérik och sätter stort värde på relationer och nätverk.

Grönklittsstafetten, Ride of Hope, Blodomloppet - tre motionslopp där du kan träffa många av dina framtida arbetskamrater. Vi gillar att tävla och uppmuntras att våga ta plats. Vi får år efter år höga siffror när vi mäter kundnöjdhet och det ser likadant ut när vi mäter hur nöjda våra medarbetare är.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers! #growrejlers

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2017 omsatte Rejlers 2,5 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Jaime Rico
Affärsområdesansvarig Försvar & Säkerhet
jaime.rico@rejlers.se
+46 76 677 95 92

Telecom

Rejlers erbjuder ett brett utbud av tjänster inom telekommunikation, med både helhetsansvar för ett uppdrag och som konsulter i olika projekt. Exempel på tjänster är projektledning, nätplanering/-optimering, projektering, besiktning samt dokumentation av såväl koppar-/fiber-, länk- som mobilnät. Uppdragen finns inom olika telesystem, elkraft, infrastruktur, säkerhetssystem samt drift och underhåll.

Dela detta jobb

Konsulter inom Försvar & Säkerhet

Rejlers Sverige AB