teknikjobb.se

Logga

Konsulter inom El/Instrument/Automation - Stockholm

Företag Pöyry
Ort
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Konsulter inom El/Instrument/Automation - Stockholm

Pöyry är ett internationellt konsult- och ingenjörsföretag. Vi erbjuder smarta lösningar inom kraftproduktion, transmission & distribution, skogsindustri, kemi & bioraffinering, gruv & metall, transport och vatten. Pöyrys nettoförsäljning 2016 var 530 miljoner euro och företaget är noterat på Nasdaq Helsinki (POY1V).

5 500 experter. 40 länder. 130 kontor.

På våra samtliga kontor i Sverige söker vi nu fler medarbetare för att möta vårt stora kundbehov inom områdena el/instrument/automation. Pöyry jobbar med små och stora uppdrag, dels med våra lokala kunder, men också med uppdrag runt om i världen.  Vi sitter i nya funktionella kontor som ligger nära centrum och kommunikationer. 

Om tjänsterna 
På Pöyry erbjuds du många och varierande arbetsuppgifter, arbetet är omväxlande med kunder inom de flesta branscher. Med våra kunder och kommande projekt innebär tjänsterna många utmaningar och möjligheter till utveckling både personligt och tekniskt. Du hamnar inom Pöyry’s dynamiska projektmetodik med samarbete mellan våra andra avdelningar som process, miljö, projekt, bygg och anläggning. 

I rollen arbetar du självständigt och i team tillsammans med övriga kollegor. Utöver konstruktionsarbete har du möjlighet till ansvar för egna projekt och ibland för din disciplin i multidisciplinära projekt.  De flesta uppdragen är inom Sverige, men vissa projekt ger möjlighet till utlandsuppdrag. 

Din profil 
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet av projektering. Men vi söker även drivna och engagerade personer utan tidigare erfarenhet men med relevant utbildning. Egna etablerade kundkontakter och stort kontaktnät är ett plus. 

Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift samt även B-körkort är ett krav.

Ansökan
Ansökan innehållande CV och personligt brev skickar du in genom att följa länken ”Please apply here” här nedan. Webläsaren Chrome rekommenderas.

I vår rekryteringsprocess arbetar vi löpande med urval och intervjuer, vi ser fram emot att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen!

Dela detta jobb

Logga
Konsulter inom El/Instrument/Automation - Stockholm

Pöyry