teknikjobb.se

Om uppdraget
Som Konsultchef kommer du att arbeta med en ny tjänst inom ett team av konsulter på fyra orter i Sverige. Vi är ett affärsorienterat team som arbetar med berednings uppdrag och projektledningstjänster till våra kunder över hela Sverige, främst inom kraftel och lokala elleverantörer. Vi är ett fyrtiotal konsulter som hanterar stora viktiga uppdrag vilket ökar vikten på ett nära samarbete och att kontinuerligt bygga relationer med kund, konsult och kollegor. Rollen är varierande, vilket kräver att du är lösningsfokuserad och flexibel. Som Konsultchef är du ledare med personalansvar för ett antal konsulter som arbetar hos våra kunder. Med hög närvaro är vi en viktig support för våra kunder inom industri och offentlig sektor. Det innebär att vi kontinuerligt arbetar med affärs- och aktivitetsplaner.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna är varierande med alltifrån nykundsförsäljning, merförsäljning, rekrytering av konsulter, utvecklingssamtal samt en stor del planering och personalfrågor. Du rapporterar direkt till vår VD. Välkommen till ett prestigelöst team med stark lagkänsla! Hos oss är vikten av samarbete högre än den individuella prestationen, Vi arbetar dagligen med våra värderingar – Ansvar, Flexibilitet, Engagemang, Kvalitet och Kompetens 

Kvalifikationer

  • Kommunikativ: du hanterar flera kontaktytor effektivt och drivs av att skapa nya kontakter och bygga relationer. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

  • Serviceorienterad: du levererar efter kundernas, och konsulternas behov inom den förväntade tidsramen. 

  • Strukturerad: du trivs med att arbeta i ett högt tempo med en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt och kunna prioritera och agera.

  • Några års erfarenhet inom arbetsområdet är en fördel.

  • Lagspelare: du värderar ett nära samarbete högt och ser dig själv som en viktig kugge i hjulet för att driva verksamheten framåt.

  • Det är en fördel om du är van att arbeta med olika system.

  • B-körkort är ett krav.

Om dig
Du är en god ledare och förebild som bidrar till en hög kundnöjdhet. Du brinner för affären och leverans där du har kunden i fokus! För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet som Konsultchef alt. en liknande roll inom vårt verksamhetsområde. Du bygger förtroendeingivande relationer, är affärsmässig och innehar en förmåga att kunna fånga upp kunders önskemål. Som person är du ansvarstagande, arbetar strukturerat och när det krävs så har du inga problem med att ta snabba beslut.  Vi söker dig som vill ha kul på jobbet och som mer än gärna sprider din positiva energi. Vill du ha en arbetsmiljö som präglas av laganda, energi och hög professionalism så är Kraftkonsult rätt plats för dig!

Vi erbjuder
Tjänsten innebär stor frihet under ansvar där du får stora möjligheter att påverka innehållet i din vardag, vi kan verkligen säga att ingen dag är den andra lik. Hos oss på Kraftkonsult står människan i fokus och likaså våra värderingar; Ansvar, Flexibilitet, Engagemang, Kvalitet och Kompetens.

Ansökan
Tjänsten som Konsultchef är en intern tjänst där du är placerad vid vårt huvudkontor i Söderhamn. Annan placeringsort kan förekomma, beroende på var du befinner dig idag. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. Vi har trygga anställningsvillkor och du omfattas av försäkringar och företagshälsovård.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden. Vänligen bifoga CV och personligt brev.  

Välkommen med din ansökan!

Om Kraftkonsult

Specialister på elkraft
Vårt fokus ligger på konsulttjänster kopplade till elkraft och energi. Vi har marknadens högsta kompetens som mål och ni anlitar oss både för hela projekt och vissa utvalda delar.

För oss är medarbetaren den absolut viktigaste resursen. Därför brinner vi extra mycket för personlig utveckling, medbestämmande och flexibilitet som skapar en avslappnad och stimulerande arbetsmiljö. Det gör oss till ett konkurrenskraftigt företag som ligger i framkant och ständigt strävar efter att vara en uppskattad samarbetspartner och ser stort värde i att finnas nära både kunder och leverantörer, men vi vet också vikten av att bevara företagets karaktär och kärna.

Vi har även ett nytt dotterbolag inom Koncernen som heter Elvida AB, som arbetar inom installationsverksamhet, med kunder över hela Hälsingland

Tillika arbetar vi med egenutvecklat beredningsverktyg, benämnt GIDA som kommer att erbjudas marknaden som ett verktyg.

Frågor med anledning av tjänsten besvaras av vår ordförande Christer Sundin på telefon 070- 688 72 83.

Du kan även tala med vår VVD Jörgen Söderholm på telefon 070-687 78 10.

Ditt CV med ansökan kan du skicka till vårt huvudkontor i Söderhamn på adress; Box 130, 826 23 Söderhamn. Märkt Konsultchef.

Great Place To Work Certifierad 2018Great Place To Work 2019

 

KONSULTCHEF

Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-11

Ansök nu

Dela detta jobb