teknikjobb.se

Konsult mot framtidens automation!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-18

Ansök nu

Konsult mot framtidens automation!

Var med och gör skillnad inom framtidens automation och digitalisering! Har du bakgrund inom automation och vill vara med på denna resa? Din framtida arbetsgivare besitter stor kompetens och lägger stort fokus på din egen utveckling. Som konsult blir du en del av framgångsrika samarbeten, samtidigt som du får ett stort kontaktnät och inblick i arbetet hos de stora företagen. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Sagt från din framtida chef

"Du får ingå i ett öppet och bra team med några av Sveriges bästa inom sina områden. Vi har bra stämning och kul tillsammans. Vi hjälps åt och delar på uppgifter och kunskaper. Vi har idag en god andel inhouseprojekt och ambitionen är att öka den ytterligare. Även de kollegor som sitter i uppdrag hos kund tar och får god hjälp av sina kollegor."

Branscherna vår kund verkar inom står inför stora förändringar som drivs av nya tekniska lösningar. Academic Work söker nu för vår kunds räkning dig som vill vara med och göra skillnad som konsult som automationsingenjör. I rollen kommer du arbeta tillsammans med kollegor som primärt arbetar med automation, digitalisering, IS/IT samt MES/MOM-system mot bland annat läkemedel. Du kommer även att arbeta gentemot flera andra intressanta branscher.

Vår kund lägger stor vikt vid att du ska trivas med det du gör och att du växer både som person och professionellt i rollen. Därför erbjuds du en bred kompetensutveckling där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med driva och erfarna kollegor. Du arbetar på en arbetsplats i en inspirerande miljö med frihet under ansvar, där ni har kul tillsammans och där du omringad av positiva och uppskattade kollegor och kunder.

Du erbjuds

 • Ett nära dedikerat samarbete med din konsultchef som är mycket väl insatt i området

 • En karriär som innebär stora valmöjligheter

 • Ett stort kontaktnät, då du träffar många olika företag inom branschen

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

Som ny medarbetare erbjuds du en bra start genom gedigen handledning och mentorskap. Som konsult kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter såväl internt som externt i olika kundprojekt. Projekten drivs antingen ”in-house” från kontoret eller ute hos kunder beroende på vad som är överenskommet.

I de levererade projekten ingår design, konstruktion, instrumentering, komponentval, skåpleveranser, montageledning, driftsättningar samt framtagningar av förfrågningsunderlag m.m. Din framtida sektion arbetar med förstudier, projekt, om- och tillbyggnationer och specialistuppdrag. Detta är något du kommer att göra tillsammans med ett stort antal erfarna kollegor inom automation från hela landet.

Vi söker dig som

 • Har högeskoleutbildning, alternativ YH-utbildning, mot automation

 • Besitter goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift, då du kommer att hantera dokumentation och kommunikation såväl internt som externt

Meriterande är:

 • Erfarenhet från automation inom processindustrin, gärna läkemedelsbranschen

 • Besitter dokumenterad erfarenhet av DCS-system (t.ex Siemens PCS7 eller ABB 800xA) och/eller SCADA-system (Wonderware, WinCC, ABB). Batchkunskap är särskilt efterfrågat

 • En fördel att ha B-körkort då det förekommer resor i tjänsten

Framgångsfaktorn för att lyckas hos oss är din egen drivkraft och motivation. Som person är du:

 • Systematisk och har lätt för att trivas med nya förutsättningar

 • Nyfiken och lyhörd

 • Har ett förtroendeingivande inställning och förmågan att bygga relationer

 • Initiativtagande, sätter igång aktiviteter och frågar om det är något du inte förstår

Vidare ser vi att du besitter god struktur genom att driva projekt och processer framåt.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid med en långsiktig ambition

 • Placering: Marievik, men du förväntas arbeta hos kunder som finns från Södertälje till Uppsala

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Konsult mot framtidens automation!

Academic Work