teknikjobb.se

DEKRA Industrial AB är en del av den globala DEKRA-koncernen, som är ett av de största företagen inom säkerhet, test, inspektion och certifiering i världen.
Affärsområde Safety & Quality Management Nordic har kompetens inom alla de områden som krävs för att kunna erbjuda kunder ett komplett tjänsteutbud inom Arbetsmiljöområdet. Vi består idag av 5 enheter inom ”Arbetsmiljö/HSE”, ”Audits, Kvalitet & Miljö”, ”Process- & Maskinsäkerhet”, ”Vindkraft” samt ”Järnväg”.

Nu söker vi en driven konsult, som vill utvecklas inom Maskinsäkerhet och Arbetsmiljö. Vi har erfarna specialister inom Maskinsäkerhet och Arbetsmiljö som kan bidra till din fortsatta utveckling. Vi kompetensutvecklar dig genom mentorskap, samt genom deltagande i arbetsteam tillsammans med vår erfarna personal.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning i botten t ex inom arbetsmiljö, kemiteknik, maskinteknik, alternativt arbetserfarenhet som väger upp på motsvarande sätt. Du har även erfarenhet av arbete med Maskindirektivet och Riskbedömningar inom industriell verksamhet, samt har arbetat med arbetsmiljö inom industrin eller inom annan verksamhet.

Det viktigaste för oss är att du har ett positivt mindset, ett driv och brinner för att utvecklas inom maskinsäkerhet och arbetsmiljöområdet. Stämmer detta in på dig?

Som person är du initiativtagande, driven och relationsskapande. Dessutom har du förmågan att inge förtroende. Då du kommer vara en viktig kugge i arbetet med att expandera verksamheten inom Maskinsäkerhet & Arbetsmiljö är det viktigt att du trivs ute hos kunder och väl där identifierar, säljer in och initierar nya affärsmöjligheter. Du har ett strukturerat arbetssätt med starkt ansvarstagande och en stark vilja att uppfylla kundförväntningar och resultat. Du skall vara villig att resa om behov uppstår, då våra kunder finns i olika delar av landet. Därtill har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. I tjänsten krävs att du har B-körkort och du bör ha tillgång till egen bil.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna kvinnliga sökande.

VI ERBJUDER
DEKRA Industrial erbjuder ett självständigt och utmanande arbete i en enhet med ett tydligt fokus på utveckling. Affärsområde Safety & Quality Management Nordic avser att utöka sin verksamhet inom Maskinsäkerhet & Arbetsmiljö. Du kommer att tillhöra en global koncern med stora resurser och möjligheter till internationellt arbete och deltagande i internationella projekt. Vidare finns möjligheter till utveckling inom våra övriga kompetensområden.

Vi erbjuder förmåner avseende kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, pensionsplanering, sjukvårdsförsäkring, reseförsäkring, aktiviteter/resor via Club DEKRA o och mycket mer. Tjänstebil kan också erbjudas vid behov.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Placeringsort: Göteborg eller Stockholm

ÄR DU INTRESSERAD?
Stämmer ovanstående in på dig? Tveka då inte med att höra av dig till oss redan nu!


Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 2020-01-31.


KONTAKTPERSONER
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Chef Arbetsmiljö: Johan Elvin Tel.010-455 15 96 eller Affärsområdeschef: Jari Salo: 010-455 12 22

Logo

Konsult inom Maskinsäkerhet & Arbetsmiljö

Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb