teknikjobb.se

testing företagslogga

Konsult inom ljud och vibrationer - Örnsköldsvik

Företag ÅF
Ort
Utgår

2019-01-18

Ansök nu

Konsult inom ljud och vibrationer - Örnsköldsvik

Om jobbet

På ÅF har vi mätt, beräknat och kartlagt ljud och vibrationer sedan 1956. Med över 120 akustik- och vibrationsexperter är vi ledande inom vårt område. Vi söker ständigt nya arbetskompisar som brinner för teknik och design. Hos oss erbjuds du ett omväxlande och utvecklande arbete tillsammans med vårt hängivna team av ljud- och vibrationsexperter. Vi jobbar brett inom byggnadsakustik, samhällsbuller, industri och produktutveckling.

Vem är du?

Vi söker dig som har några år i branschen eller är nyexaminerad. Du är en skötsam och pålitlig person och gillar ansvar. Du är intresserad av att jobba med ljud och vibrationer och vill vara del av ett starkt team. Egenskaper som värdesätts är flexibilitet, engagemang och affärsmässighet. Du har en relevant utbildning eller erfarenhet som kan bredda vårt affärsområde (civil-/högskoleingenjörsnivå eller liknande) och behärskar svenska i tal och skrift. Du som söker är en utåtriktad person som arbetar lika bra i grupp som självständigt.  Du har god datorvana, men du kommer också att vara ute på fältuppdrag. 

Då vi utför den absoluta majoriteten av våra uppdrag i projektform som grupp vill att du som person är en kommunikativ lagspelare som gillar utmaningar! Detta för att du kommer att arbeta med flera olika kontaktpersoner externt och internt. Du har ett flexibelt förhållningssätt, är positiv, initiativrik och noggrann. 

Vill du jobba hos teknikvärldens häftigaste arbetsgivare? Sök nu då vi tillämpar löpande urval.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

Som konsult hos oss får du arbeta med helheten men också ha ett nära samarbete med andra medarbetare med andra teknikkompetenser. Du kommer verka i en grupp där alla är med och bidrar till en positiv arbetsmiljö och med att driva tekniken framåt.

På ÅF tycker vi att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Genom Club ÅF erbjuder vi intressanta fritidsaktiviteter och ett annat sätt att ha roligt med kolleger.Vi jobbar aktivt med att främja mångfald, vi är ett företag som tror att det kommer att göra oss ännu starkare, mer produktiva och framgångsrika.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Mats Söderlind
+46 105058733
mats.soderlind@afconsult.com

Dela detta jobb

testing företagslogga
Konsult inom ljud och vibrationer - Örnsköldsvik

ÅF