teknikjobb.se

Konsult inom Energi Växjö/Kalmar/Jönköping

Ort
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

Konsult inom Energi Växjö/Kalmar/Jönköping

Konsult inom Energi – för ett hållbart samhälle

Vi söker dig som vill vara med och utveckla nordens elnät, och skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle!

Rejlers bygger och utvecklar infrastrukturen för el i Norden, både inom stam-, region- och lokalnät. Vi arbetar också med vindkraft, kraftvärme och solkraft. Några av våra största kunder är Vattenfall, Fortum, Eon, Ellevio och Svenska Kraftnät.

Våra ingenjörer och projektledare arbetar med förstudier, projektering, konstruktion och projektledning. Vi erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan, från produktion via distribution till förbrukning.

Nu behöver vi växa för att hjälpa våra kunder med fler projekt! Vi söker dig som är driven, positiv och gillar teknik.

Vi söker just nu:

  • Senior elkraftsingenjör – ingenjör mer än 5 års erfarenhet av projekt inom elkraft
  • Junior elkraftsingenjör – ingenjör med utbildning inom elkraft, energisystem eller liknande. KY-utbildningar passar också bra.
  • Uppdragsledare/projektledare – ingenjör med bredd, och som har förmåga och intresse att jobba med teknik, ledarskap och affärer
  • Utredare elkraft, senior ingenjör med mer än 7 års erfarenhet av projekt inom elkraft och med förmågan att hitta tekniska lösningar för våra kunder

Som medarbetare i Rejlers värdesätter du samarbete och kunskapsutbyte med dina kollegor, är affärsmässig, idérik och sätter stort värde på relationer och nätverk.

Grönklittsstafetten, Ride of Hope, Blodomloppet - tre motionslopp där du kan träffa många av dina framtida arbetskamrater. Vi gillar att tävla och uppmuntras att våga ta plats. Vi får år efter år höga siffror när vi mäter kundnöjdhet och det ser likadant ut när vi mäter hur nöjda våra medarbetare är.

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2017 omsatte Rejlers 2,5 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Dela detta jobb

Konsult inom Energi Växjö/Kalmar/Jönköping

Rejlers Sverige AB