teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB Mekaniska är en av Malmfältens största mekaniska verkstäder inom stålkonstruktion och maskinbearbetning. Vi har maskiner, lokaler och kompetens att produktutveckla, konstruera och leverera allt från små komponenter till stora stålkonstruktioner. Via helhetslösningar hjälper vi kunder att öka effektiviteten och lönsamheten genom att exempelvis erbjuda underhålls- och serviceavtal. LKAB Mekaniska är den del av Division Specialprodukter som levererar strategiska tjänster och produkter som används inom LKABs kärnverksamhet – brytning och förädling av järnmalm – vilket skapar ökad konkurrenskraft för LKAB. Divisionens externförsäljning ökar resursnyttjandet, genererar ökade intäkter och innovation samt stärker varumärket på en internationell marknad. Närmare 700 anställda i 11 länder genererar en omsättning om ca 4,5 MDRSEK.

Om tjänsten

LKAB Mekaniska har en spännande framtid framför sig och vi genomgår en stor tillväxtfas. Vill just du vara med på den resan? Du kommer att arbeta i ett team av motiverade medarbetare i hela produktionskedjan med lång erfarenhet av branschen. Tjänsten som konstruktör vid LKAB Mekaniska innebär förutom produktutveckling och produktunderhåll att du är delaktig i framtagning av kundspecifika konstruktionslösningar samt att du arbetar med teknisk support till vår egen verkstad.
Tjänsten präglas av variationsrikedom och högt tempo, varvid krav ställs på att snabbt kunna växla mellan och hantera olika typer av perspektiv – från övergripande frågeställningar till brådskande problemlösning på detaljnivå.
 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en ingenjörsexamen med maskinteknisk inriktning. Vidare har du kunskaper vad avser mekanisk konstruktion och hållfasthetsberäkningar i Autodesk Inventor. Det är meriterande om du har erfarenhet av CE märkning och projektledning.Du är en engagerad, nytänkande och ansvarstagande lagspelare som har vana av att kommunicera och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.
Befattningen kräver B-körkort.
För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda möjlighet att utvecklas och växa i det lilla företagets arbetssätt och storföretagets möjligheter. Vi kan erbjuda del i koncernens belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Stationeringsort Kiruna eller Malmberget
Välkommen med din ansökan senast 2020-01-30
Vänta inte med din ansökan då rekryteringar sker löpande

Har du frågor om tjänsten, kontakta VD Jarl Uggla: 076-7864246
För frågor rörande rekryteringsprocessen, kontakta HR Business Partner Erika Taube: erika.taube@lkab.com

Fackliga företrädare: Sakari Alanko, Unionen: 0980-725 08
Ingegerd Kyrö, Ledarna: 0980-710 50
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara: Björn Åström 0980-729 03

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Befattning
Konstruktör

Stationering
LKAB Mekaniska AB, Kiruna

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdatum
2020-01-30

Konstruktörer till LKAB Mekaniska

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-01-30

Ansök nu

Dela detta jobb