teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB Mekaniska är en av Malmfältens största mekaniska verkstäder inom stålkonstruktion och maskinbearbetning. Vi har maskiner, lokaler och kompetens att produktutveckla, konstruera och leverera allt från små komponenter till stora stålkonstruktioner. Via helhetslösningar hjälper vi kunder att öka effektiviteten och lönsamheten genom att exempelvis erbjuda underhålls- och serviceavtal. LKAB Mekaniska är den del av Division Specialprodukter som levererar strategiska tjänster och produkter som används inom LKABs kärnverksamhet – brytning och förädling av järnmalm – vilket skapar ökad konkurrenskraft för LKAB. Divisionens externförsäljning ökar resursnyttjandet, genererar ökade intäkter och innovation samt stärker varumärket på en internationell marknad. Närmare 700 anställda i 11 länder genererar en omsättning om ca 4,5 MDRSEK.

Om tjänsten

LKAB Mekaniska har en spännande framtid framför sig och vi genomgår en stor tillväxtfas. Vill just du vara med på den resan? Vi söker konstruktörer som vill vara med och utveckla och utvecklas i vår konstruktionsavdelning. Vårt arbetssätt är Lean vilket innebär att vi vill bli lite bättre varje dag genom att se avvikelser och hantera dem med ständiga förbättringar. Vi har dagliga korta pulsmöten för att stämma av planeringen. Som konstruktör arbetar du i nära samarbete med kund för att lösa problem och genomföra konstruktionsförbättringar. Arbetet innefattar allt inom konstruktion, från förprojektering till färdig produkt. I arbetsuppgifterna ingår det även att vara produktionsstöd till vår verkstad.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en ingenjörsexamen med maskinteknisk inriktning. Vidare har du kunskaper vad avser mekanisk konstruktion och hållfasthetsberäkningar i Autodesk Inventor. Det är meriterande om du har erfarenhet av CE märkning och projektledning.Du är en engagerad, nytänkande och ansvarstagande lagspelare som har vana av att kommunicera och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.Befattningen kräver B-körkort.Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning..

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda möjlighet att utvecklas och växa i det lilla företagets arbetssätt och storföretagets möjligheter. Vi kan erbjuda del i koncernens belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Stationeringsort Kiruna
Välkommen med din ansökan senast 2019-10-30
Har du frågor om tjänsten, kontakta teamledare Petrus Esberg 0980–72812 eller VD Jarl Uggla: 076-7864246
För frågor rörande rekryteringsprocessen, kontakta personalansvarig Erika Taube: 0980-718 16
Fackliga företrädare: Sakari Alanko, Unionen: 0980-725 08 Ingegerd Kyrö, Ledarna: 0980-710 50 Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara: Björn Åström 0980-729 03

Konstruktörer till LKAB Mekaniska

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-30

Ansök nu

Dela detta jobb