teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB Mekaniska är en av Malmfältens största mekaniska verkstäder inom stålkonstruktion och maskinbearbetning. Vi har maskiner, lokaler och kompetens att produktutveckla, konstruera och leverera allt från små komponenter till stora stålkonstruktioner.

Om tjänsten

LKAB Mekaniska har en spännande framtid framför sig, och vi fortsätter utöka verksamheten.Vi söker konstruktörer som vill vara med och utveckla och utvecklas i vår konstruktionsavdelning. Vårt arbetssätt är Lean vilket innebär att vi vill bli lite bättre varje dag genom att se avvikelser och hantera dem med ständiga förbättringar. Vi har dagliga korta pulsmöten för att stämma av planeringen.Som konstruktör arbetar du i nära samarbete med kund för att lösa problem och genomföra konstruktionsförbättringar. Arbetet innefattar allt inom konstruktion, från förprojektering till färdig produkt. I arbetsuppgifterna ingår det även att vara produktionsstöd till vår verkstad.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en ingenjörsexamen med maskinteknisk inriktning. Vidare har du kunskaper vad avser mekanisk konstruktion och hållfasthetsberäkningar i Autodesk Inventor. Det är meriterande om du har erfarenhet av CE märkning och projektledning.Du är en engagerad, nytänkande och ansvarstagande lagspelare som har vana av att kommunicera och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.Befattningen kräver B-körkort.Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning..

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig en utvecklande roll i det lilla företagets arbetssätt och storföretagets möjligheter.Vi kan erbjuda del i koncernens belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Stationeringsort KirunaVälkommen med din ansökan senast 2019-09-30 Har du frågor om tjänsten, kontakta teamledare Petrus Esberg 0980-72812 eller sektionschef Per Stöckel: 0980-685 07 För frågor rörande rekryteringsprocessen, kontakta HR Erika Taube: 0980-718 16Fackliga företrädare: Sakari Alanko, Unionen: 0980-725 08 Ingegerd Kyrö, Ledarna: 0980-710 50

Konstruktörer till LKAB Mekaniska

Företag LKAB
Ort
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb