teknikjobb.se

Konstruktörer inom El, Automation eller Tele till Ringhals

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-24

Ansök nu

Konstruktörer inom El, Automation eller Tele till Ringhals

Vill du vara med och utveckla svensk kärnkraft in i framtiden?

Ringhals står just nu inför stora moderniseringar av sina anläggningar för att kunna fortsätta försörja Sverige med el i minst 25 år till. För att klara av dessa utmaningar söker vi nu dig som älskar teknik och som drivs av nyfikenhet och en vilja att alltid hitta bästa lösningen.

På Ringhals erbjuder vi en spännande arbetsmiljö med stort fokus på moderniseringar för framtidens elproduktion. Vi ser oss själva som en viktig del i omställningen mot de klimatmål som Sverige ställt upp, och genom att skapa smarta tekniska lösningar ser vi en direkt koppling mellan vårt arbete och dessa mål.

Vi söker nu flera konstruktörer för att stärka upp våra elkonstruktionsgrupper. Som konstruktör ingår du i olika projekt. Du genomför konstruktion inom området el, automation eller tele, och du arbetar i våra moderniseringsprojekt med bland annat konstruktion inom processmätsystem och elkraftssystem. I arbetet ingår framtagning/granskning av konstruktionsunderlag, tekniska specifikationer, konstruktionsförutsättningar och upphandlingsunderlag.

Vi tror att du är högskoleingenjör och har god kompetens inom el, automation eller tele. Formell utbildning kan kompenseras med erfarenhet av t ex drift och underhåll.

Du ska gilla att jobba både individuellt och i grupp. Du har också förmåga att se saker från den positiva sidan. Arbetet ger stor frihet att själv utforma din arbetsdag och med det följer också ett ansvar. Vi kommer i rekryteringsprocessen att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Placeringsort är Ringhals.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av de rekryterande cheferna Helén Ytterman, 0340 – 66 83 88 eller Lars Fläde, 0340 – 66 84 96. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Eva Gullberg, 0722-025 013.

Fackliga representanter
Ola Jönsson – Akademikerna, Eva-Lena Green – Unionen, Lars Nydén – Ledarna, Mårten Walfridsson – SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 24 september 2019 via denna sida.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning att genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vattenfall erbjuder dig
Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss, varför vi ser individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.

Vår organisation
Ringhals AB ingår i Vattenfallkoncernen och är Nordens största kraftverk. De fyra kärnkraftreaktorerna står för en femtedel av Sveriges elproduktion. Det motsvarar elbehovet under ett år för sex städer av Göteborgs storlek. Vi har 40 års erfarenhet av elproduktion och står nu inför nya utmaningar av olika slag som kräver säkerhetsmedvetande och nytänkande. Ringhals har drygt 1 300 anställda och ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Dela detta jobb

Konstruktörer inom El, Automation eller Tele till Ringhals

Vattenfall AB