teknikjobb.se

Konstruktör – Vattenfall Service, Uppsala

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2021-05-23

Ansök nu

Konstruktör – Vattenfall Service, Uppsala

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Affärsområde Teknik Mellan söker nu en driven och självgående Konstruktör. Vi letar efter en person som inte är rädd för att arbeta självständigt men som gärna delar med sig av sina erfarenheter. Är du rätt person för jobbet?

Din roll som Konstruktör
Vår avdelning arbetar med service och underhåll av kommunikations- och kontrollansläggningsutrustning på distributions-, region- och stamnätet. Som Konstruktör hos oss kommer du få arbeta med elkonstruktion i projekt av varierande storlek. Arbetet innefattar allt från renritning och uppdatering av dokumentation till nybyggnationer.

Vi är en sammansvetsad grupp där vi gärna delar kunskap, därför kommer det ingå i rollen att kunna förmedla information och vara delaktig i internutbildningar. Vi vill även att personen på lättsamt sätt ska kunna vara ett stöd till övriga i gruppen samt även bli utlånad till andra projekt och leda dessa. Tillsammans med våra projektledare kommer du att vara involverad i många spännande projekt och föra vår verksamhet framåt.

Dina kvalifikationer som Konstruktör

  • Du har en relevant utbildning för tjänsten
  • Du har 5 års arbetslivserfarenhet av konstruktion
  • Du har goda kunskaper i ElprocCAD och/eller Elmaster
  • B-Körkort är ett krav
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi söker en erfaren Konstruktör som gärna axlar ett större ansvar. För dig kommer det naturligt att skapa relationer, både med intern och externa aktörer, och du delar gärna med dig av dina erfarenheter. Du är en initiativtagande person som har ett strukturerat arbetssätt. Du är även kvalitetsmedveten då du är mån om att leverera ett bra resultat och ser lösningar där andra ser problem. Du mår bra av att hjälpa andra och se till att de kan göra sitt jobb på bästa sätt.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chefer Jakob Blücher, 076-789 03 30. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Malin Malmsten, 073-597 73 71.

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Uppsala

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 23 maj 2021.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!

Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB

Instagram: Vattenfallservices

Location: Uppsala

#LI-IS1

Dela detta jobb

Konstruktör – Vattenfall Service, Uppsala

Vattenfall AB