teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Konstruktör till Lifts All

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Konstruktör till Lifts All

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Lifts All.

Om företaget

Lifts All är en svensk leverantör av lyftutrustning för produkthantering till industri, handel och pharma. De säljer även till återförsäljare samt till flygplatser, internationellt. Lyftutrustningen ersätter manuella lyft och möjliggör att företag kan skapa en bättre arbetsmiljö och reducera förslitningsskador. Företaget har en gedigen erfarenhet av pneumatiska lyfthjälpmedel där lösningarna skräddarsys efter kunders behov. Du arbetar tätt med dina kollegor då försäljning, utveckling och produktion sitter under samma tak. Lifts All har kontor, produktion och lager i norra delarna av Stockholm. Här arbetar ett 40-tal anställda, företagskulturen är familjär och präglas av en stark gemenskap och prestigelöshet.

Arbetsuppgifter

Som konstruktör ingår du i ett team av konstruktörer och du samarbetar tätt med avdelningarna försäljning, produktionsutveckling och tillverkning, från kundorder till färdig produkt. Du kommer bära det yttersta ansvaret för dina egna produkter, men kommer samtidigt arbeta nära tillsammans med de andra i teamet. Du designar lyfthjälpmedel anpassade efter kundföretagets specifika behov. Vidare arbetar du även med utveckling, effektivisering och förbättring av befintliga produkter. I rollen som konstruktör ställs det höga krav på tekniskt hantverk och förståelse för ritningsmomentet. Du kommer även ha tät kundkontakt och regelbunden uppdatering mot kunder. Resor till kunder i Sverige och internationellt kan förekomma.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Minst 3-5 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll
• Goda kunskaper inom mekanik
• Mycket goda kunskaper i Solid Works alternativt motsvarande CAD-program
• Goda kunskaper i ERP lösning Monitor eller motsvarande med tonvikt på beredning, inköp, artikelregister etc
• Erfarenhet av PDM
• Erfarenhet av projektarbete/projektledning
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Utbildning som maskiningenjör eller annan maskinteknisk utbildning med hållfasthetsberäkningar, materialval mm
• B-körkort

För att trivas i rollen är du genuint intresserad av teknik och mekanik. Du är även strukturerad och utför dina arbetsuppgifter på ett noggrant sätt samtidigt som du klarar av att arbeta i ett högt tempo. Vi ser även att du är självgående och tar initiativ i dina olika projekt. Rollen innebär att du har en god vana att kommunicera med olika typer av personer då du kommer ha mycket kontakt både internt och externt. Du arbetar projektorienterat då varje kundorder är ett nytt projekt där du arbetar för att nå lönsamhet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Järfälla/Kallhäll, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Konstruktör, Teknik, Mekanik, LiftsAll, Heltid, Stockholm, konstruktion, lyft, kund, ritning, sverige, internationellt, hållfastighetsberäkningar, material, plåt, maskiningenjör, maskin, svenska, engelska, projekt, kallhäll, heltid, rekrytering

Dela detta jobb

logo
Konstruktör till Lifts All

Bravura