teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Konstruktör till IQR Systems

Ort
Utgår

2022-12-15

Ansök nu

Konstruktör till IQR Systems

Om företaget
IQR Systems AB är ett bolag inom tillverkning. Vi designar, vidareutvecklar och säljer maskiner för sönderdelning av avfallsmaterial. Maskinerna kan vara både eldrivna, dieseldrivna, stationära eller mobila i storleken 35-55ton. Vi har ett starkt kvalitetstänk och implementerar ständigt förbättringar på våra produkter inom exempelvis användarvänlighet eller hållbarhet. Våra kunder ser nyttan av hållbara maskiner i en bransch som präglas av en tuff miljö. Krossning av avfallsmaterial ställer höga krav på maskinen.
Läs gärna mer på www.iqr.se

Dina arbetsuppgifter
Som Konstruktör hos IQR arbetar nära huvudansvarig tekniker med varierande arbetsuppgifter. Du utför ritnings arbeten främst rörande konstruktion och design av maskiner som är stationära eller mobila. Arbetet handlar mycket om att tillsammans med oss ta fram bra lösningar utifrån förutsättningarna som finns. I arbetet ingår även att rita upp delar till layouter och sätta samman hela layouter på avfallsanläggningar. Detta blir en läroprocess för att få en förståelse för en anläggnings olika komponenter såsom siktar, magneter, krossar, transportörer och matare mm. Arbetet kommer innebära att man är med i hela processen vid framtagandet av en maskin.

Du kommer att träffa potentiella kunder och tillsammans med oss ta fram förslag på lämplig maskinlösning och underlag för byggnation. Du har också kontakt med underleverantörer och genomför inköp av material, upprättar tidplaner, dokumenterar, platsbesök och kommunikation med leverantörer både inom och utanför koncernen. Du kommer att vara med och genomföra kvalitetskontroller och förbättringar inom tillverkningsprocessen.
Rollen leder in på projektledning där du tillsammans med oss på IQR tar vid efter försäljning av produkten och leder projektet fram till leverans och att kunden är nöjd.

Placeringsort kommer att vara Trollhättan alternativt Vänersborg

Din profil
Du är utbildad maskiningenjör eller har motsvarande praktisk arbetslivserfarenhet.
Du besitter en kunskap och förståelse kring maskiner i stort och kan förstå uppbyggnaden av dessa.
Har du tidigare arbetat inom tillverkningsindustrin samt har erfarenhet inom maskinkonstruktion är det mycket meriterande.
Kunskap inom hydraulik, el, mekanik och arbete med grövre plåt är meriterande.
Kunskap inom kvalitetskontroller är meriterande
Goda kunskaper i MS Office, Excel.
Kunskapskrav/erfarenhet i Solid Works.
Kunskap inom Programmet Monitor
Engelska i tal och skrift
Som person är du driven och har en stor vilja att lära. Teknisk/praktisk intresserad, lösningsorienterad och har en god samarbetsförmåga

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett roligt jobb i en händelserik miljö tillsammans med härliga kollegor. Du kommer att få möjlighet att arbeta med många olika uppgifter och ditt jobb hos oss kommer att vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt. IQR är ett framgångsrikt företag och består idag av ett antal olika bolag som kompletterar varandra inom konstruktion/design, komponenter, tillverkning och försäljning och här finns chans till goda utvecklingsmöjligheter.
Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Jonas Hagman Tel 0520-47 00 59, din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2022-10-14. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Vi ser fram emot din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Konstruktör till IQR Systems

Premier Service AB