teknikjobb.se

Logo

Konstruktör till Infratek

Företag Infratek AB
Ort
Utgår

2018-12-18

Ansök nu

Konstruktör till Infratek

Infratek är en del av VINCI Energies – ett nätverk av 70 000 dedikerade kollegor världen över. Tillsammans jobbar vi för att göra strömförsörjningen säkrare och mer effektiv – från design till underhåll och drift.
www.infratek.se www.vinci-energies.com

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som konstruktör hos Infratek kommer du ingå i en eller flera projektgrupper med ansvar för att konstruera kontrollanläggningar med allt från om- och tillbyggnad till helt nya distributions-och transmissionsanläggningar. I rollen ingår det också att följa med ut på anläggningarna för att stämma av att arbetet flyter på enligt plan.Tjänsten passar dig som trivs med ett varierat arbete där det händer mycket saker och du får visa anpassningsbarhet och vara flexibel i ditt arbetssätt. Då det kan förekomma resor i rollen ser vi att du innehar B-körkort.Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid med viss flexibilitet.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har erfarenhet av el, antingen har dutidigare arbetat som montör ochär nu redo för nästa steg i karriären eller om du har med dig en ingenjörsutbildning inom elkraft. Vi ser att du som söker har ett stort intresse för konstruktion och har du erfarenhet av AutoCAD ser vi detta som meriterande för rollen.Du har god datavana och är van vid att hantera olika typer av system. Som person tror vi att du är samarbetsvillig, nyfiken och har en stark vilja att lära nytt. Vi tror även att du är strukturerad i ditt arbetssätt, gillar att hålla många projekt igång parallellt samt besitter en god förmåga att kunna prioritera ditt arbete. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär rekryteringsprocessen sker genom Studentwork men du kommer anställas direkt av Infratek. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

OM STUDENTWORK

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.


Mer informasjon

Dela detta jobb

Logo
Konstruktör till Infratek

Infratek AB