teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Konstruktör till flux i Arninge

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Konstruktör till flux i Arninge

 

Flux verkar inom belysning för offentlig miljö och är ett av Sveriges ledande företag på projektmarknaden, med både egen produktion och trading. Säljkontor och showroom finns i Arninge C norr om Täby, där även produktion, teknikavdelning, lager, ljuslaboratorium och administration finns. Omkring 65% omsättningen är idag egentillverkad och resten kommer från välrenommerade tillverkare som Eclatec, Tehomet, Osmont, Rovasi, Next, Pracht och Neko.

 

Flux ligger i framkant när det gäller ny teknik så som ledteknik och belysningsstyrningar och försöker alltid tillgodose våra kunders önskemål. Vi lägger stort fokus på projektförsäljning och löser det som ingen annan kan.

Tycker du det låter spännande att få vara en del av ett svenskt, marknadsledande och innovativt företag? Vi på Flux i Arninge behöver nu bli fler och söker därför en kvalitetsmedveten och kreativ person till rollen som Konstruktör. Låter det som ett jobb för dig?

Arbetsuppgifter

Som Konstruktör på Flux kommer dina främsta uppgifter vara att utföra anpassningar av standardarmaturer, ta fram kundspecifika armaturer, nya katalogsprodukter samt produktvård.

Som konstruktör ansvarar du för och äger din konstruktion. I processen ingår bland annat beredning, ta fram ritningsunderlag, tidsätta, prissätta samt utföra produktionsunderlag för löpande produktion.
Alla konstruktörer har även ett ansvar att bidra till ständiga förbättringar i produktionen.

Som Konstruktör kommer du även att

* utföra anpassningar av standardarmaturer

* utföra tillverkningsunderlag efter våra kunders önskemål

* vara ett stöd och en och servicefunktion mot säljare och produktion

* vara ett stöd vid framtagandet av instruktioner till produktion

* utveckla och förbättra kvaliteten

* ta fram tekniska lösningar

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har erfarenhet av CAD och 3D konstruktion, samt av produktionsprocesser som plåtbearbetning, lackering och montering. Du har med fördel en utbildningsbakgrund inom Teknisk högskola, gärna med inriktning Maskinteknik, eller motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet.

Som person är du självgående och kreativ och du har lätt för att sätta dig in i nya situationer och arbetsuppgifter. Vi tror även att du är kvalitetsmedveten, effektiv och flexibel i ditt arbetssätt.

Du ser det som en självklarhet att alltid vara ytterst kund- och serviceinriktad och uppfattas av din omgivning som lättsam, mycket kommunikativ och social i kontakten med andra. För dig är det en självklarhet att se det enkla i det som kan verka vara omöjligt och bara se möjligheter.

Dina kunskaper inom design, teknik och produktutveckling är både djupa och breda. I övrigt är det meriterande om du hanterar Solid works och PDM systemet Enterprise och har grundläggande elkunskap.

Det är ett stort plus om du är händig och förstår handlaget.

På Flux uppskattar vi ett gott humör, ett härligt engagemang, ett stort inre driv och glimten i ögat.

Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells, och Flux önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Jefferson Wells kontaktperson Håkan Kempel på telefonnummer: 0730-21 18 33 eller via e-post: hakan.kempel@jeffersonwells.se.
Du kommer att bli anställd hos Flux.
Vi arbetar med löpande urval - ansök så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Konstruktör till flux i Arninge

Jefferson Wells