teknikjobb.se

logga

KONSTRUKTÖR TILL CONTURA

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2021-09-26

Ansök nu

KONSTRUKTÖR TILL CONTURA

Vi förstärker Contura med en konstruktör inom tillverkning som blir en del i Conturas utvecklingsavdelning vilken präglas av fin gemenskap och ett stort engagemang hos ett antal kunniga och professionella tekniker inom mekanik och förbränningsteknik. Arbetet bedrivs i mindre projektgrupper och du får en central roll i olika projekt. Tjänsten är i Markaryd.

OM TJÄNSTEN

Din uppgift blir att utveckla brasvärmeprodukter tillsammans med övriga på utvecklingsavdelningen. Arbetsområdet är brett och spännande med tyngdpunkt på mekanikkonstruktioner. Utöver konstruktionsarbete på 3D-CAD, deltar du i experimentell verksamhet och har ett nära samarbete med våra produktionstekniker.  

DIN BAKGRUND

Vi söker Dig som är en entusiastisk och innovativ konstruktör/ingenjör med lämplig bakgrund och som har kunskap inom mekanik och gärna även plåtbearbetning. Du gillar kreativa utmaningar, har ett stort teknikintresse, är engagerad och målmedveten och känner dig väl hemma med NIBEs filosofi som bygger mycket på ”frihet under ansvar”. 

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 26 september. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under lediga tjänster. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM CONTURA OCH NIBE

Contura är den del av NIBE AB i Markaryd som utvecklar, producerar och säljer braskaminer och skorstenssystem. Contura ingår i det expansiva och framgångsrika affärsområdet NIBE Stoves som omsätter drygt 2,5 miljard kr/år, och är marknadsledande i Europa med en starkt växande exportförsäljning.

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 250 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustnin,braskaminer  mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 ländeR.

KONTAKTPERSONER

Bo Nilsson

Utvecklingschef på Contura

0433-27 51 00

bo.nilsson@contura.se

Länk till den här sidanhttps://www.nibe.eu/sv-se/om-nibe/jobba-hos-oss/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=281&rmlang=SE

 

Dela detta jobb

logga
KONSTRUKTÖR TILL CONTURA

NIBE AB