teknikjobb.se

logga

Konstruktör rekryteras till Ventilationsprojekt

Ansök nu

Konstruktör rekryteras till Ventilationsprojekt

 logo
Vill du arbeta inom totalentreprenad med VVS-konstruktioner och beräkningar i ett expansivt framåtsträvande bolag? Har du erfarenhet av kalkylering samt konstruktions- och projektarbete inom området ventilation? Då kan du vara rätt person för tjänsten som Kalkylator med konstruktionskunskaper på Ventilationsprojekt i Södertälje/Nyköping!

Ventilationsprojekt är ett tryggt och framgångsrikt företag som har funnits sedan 1993 och har idag cirka 120 medarbetare på orterna Nyköping, Södertälje, Norrköping, Linköping, Köping/Eskilstuna och Katrineholm. Ventilationsprojekt ingår i installationsgruppen Currentum som omsätter ca 900 mkr och är 300 anställda som verkar inom ventilation, fastighetsautomation, VS och sprinkler.

Vi på Ventilationsprojekt erbjuder spännande och varierande ventilationsuppdrag från stora entreprenader och industrier till lokala skolor och idrottshallar. Hos oss jobbar kunniga projektledare, arbetsledare, ventilationsmontörer och servicetekniker tillsammans för en kvalitetssäkrad och stabil leverans till våra kunder.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som Kalkylator med konstruktionskunskaper kommer du bli en del av Ventilationsprojekts filial i Södertälje. Dina medarbetare består av en Filialchef, tre projektledare, tre ledande montörer, en lärling samt ca 20-25 inhyrda montörsresurser.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär konstruktion av ventilationssystem i Revit och MagiCAD som du sedan använder som kalkylunderlag för att upprätta kostnadskalkyler inom entreprenadområdet. Du deltar i olika projekt där du arbetar med projektberedning i överlämningen till projektledaren. Du agerar Filialchefens högra hand samt representerar Filialchefen vid anbudsgenomgångar och i projektmöten.

På Ventilationsprojekt ges personalen stor möjlighet att påverka sin arbetssituation, utveckling och påverkan genom direktkontakt med företagets ledning.

Vem är du?
Vi ser att du har en VVS-konstruktörsutbildning samt minst 5 års erfarenhet av ventilationskonstruktion och beräkning inom entreprenad. Du har kunskaper inom entreprenadjuridik och leverantörsvillkoren AB04 och ABT06. Du innehar självklart B-körkort samt har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Meriterande är om du har utbildning som BAS P och/eller BAS U.

Social, noggrann, analytisk är tre egenskaper som beskriver dig som person. Din samarbetsförmåga gör att du med lätthet kan skapa goda relationer med medarbetare, kunder och samarbetspartners samt delta och hålla i möten.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Ventilationsprojekt AB med Jefferson Wells, ManpowerGroup. Vid frågor angående tjänsten kontakta rekryteringskonsult Hanna Lindeberg på 011-19 43 58 eller hanna.lindeberg@jeffersonwells.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Konstruktör rekryteras till Ventilationsprojekt

Jefferson Wells