teknikjobb.se

Konstruktör Mobila Flishuggar

Företag Bruks Siwertell
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Konstruktör Mobila Flishuggar

BRUKS söker nu en konstruktör som ska arbeta med utveckling och underhåll av Mobila Flishuggar. Är du intresserad av kraftfulla och häftiga maskiner så kanske du är den konstruktör vi söker?

 

Jobbet

Du kommer att arbeta i ett team av motiverade och kompetenta medarbetare med lång erfarenhet av branschen. Tjänsten som konstruktör vid BRUKS innebär att du är delaktig i arbetet med produktutveckling, produktunderhåll och kundanpassningar. Du kommer även att jobba med teknisk support såväl externt som internt. Vi arbetar idag med Solid Works, AutoCAD och affärssystemet Monitor.

Kvalifikationer

Vi söker dig med akademisk examen/högskola med teknisk inriktning. Då våra konstruktioner är tyngre maskiner med omfattande hydrauliksystem och i kategorin systemlösningar så är erfarenhet från detta önskvärt. Vårt arbete drivs utifrån att i största möjliga mån utveckla marknadsledande lösningar som präglas av standardisering/Modularisering och att i alla led vara så effektiva som möjligt. För att kunna göra ett bra arbete är du lösningsorienterad, innovativ och engagerad samt van att arbeta under eget ansvar. Du talar och skriver såväl svenska som engelska, andra språkkunskaper är meriterande.  

Vi erbjuder dig

En möjlighet att arbeta på ett internationellt företag i en utvecklande och föränderlig miljö tillsammans med kompetenta och härliga kollegor. Dina blivande kollegors intressen är bland annat – träning av all möjlig karaktär, löpning, dans, fiske, yoga, snöskoterkörning, bilar, skidåkning och då både utför som längd (vi har några som kör Vasaloppet) och en hel massa annat. Detta gör vi i en fantastisk miljö nära naturen och lugnet med placering på vårt kontor i Arbrå, Hälsingland.

 

Kontakt / sök tjänsten

Ansök snarast, dock senast den 16 november 2019, då vi arbetar med löpande urval.  Skicka din intresseanmälan märkt ”Konstruktör” till Mia Olsson på e-post mol@bruks.com .  

För mer information om tjänsten, kontakta Mia Olsson, HR chef på tel 070-3140430 eller e-post mol@bruks.com alternativt, Christian Ehn, Marknadschef FOREST på på tel 070-6993110eller per e-post chn@bruks.com

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Konstruktör Mobila Flishuggar

Bruks Siwertell