teknikjobb.se

KONSTRUKTÖR - MED INTRESSE FÖR MÄNNISKOR OCH UTMANINGAR

Företag Combitech AB
Ort
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

KONSTRUKTÖR - MED INTRESSE FÖR MÄNNISKOR OCH UTMANINGAR

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

DIN ROLL SOM KONSTRUKTÖR/PRODUKTUTVECKLARE

Du kommer jobba med att utveckla mekaniska komponenter som ska uppfylla uppställda funktions- och miljökrav.

Arbetet kan även innefatta analyser av kravuppfyllnad, detaljkonstruktion, form- och lägestolerans samt materialval. Beroende på din bakgrund och intresse arbetar vi för att hitta rätt uppdrag för just dig!

Du arbetar i projekt av varierande teknisk och kommersiell komplexitet, oftast i uppdrag i nära samarbete med våra kunder. På plats hos kund eller från vårt kontor. Din roll kan variera beroende på kund och projekt men fokus kommer att ligga på produktutveckling inom mekanik.

VAD KAN DU TILLFÖRA?

DU ÄR EN KREATIV KONSTRUKTÖR MED NÅGRA ÅRS ARBETSLIVSERFARENHET SAMT MED EN RELEVANT INGENJÖRSEXAMEN. VI FÖRVÄNTAR OSS ATT DU ÄR DUKTIG I CAD OCH ERFARENHET AV CATIA, SOLIDWORKS, INVENTOR EL CREO SER VI SOM FÖRDELAKTIGT.

Du som är van vid att arbeta i projektform, är drivande, analytisk och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning kommer att passa bra in i rollen som Produktutvecklare. Du är samtidigt lyhörd, prestigelös och tar gärna dig an nya utmaningar.  Vi ser gärna att du har erfarenhet av konstruktion och produktutveckling.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Välkommen till Combitech!

KOM OCH GÖR SKILLNAD

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Dela detta jobb

KONSTRUKTÖR - MED INTRESSE FÖR MÄNNISKOR OCH UTMANINGAR

Combitech AB