teknikjobb.se

logga

Konstruktör med inriktning hydraulik till kund i Karlskoga

Ansök nu

Konstruktör med inriktning hydraulik till kund i Karlskoga

AxÖ Consulting AB har mer än 50 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen. Vi arbetar med att förse regionens näringsliv och offentliga sektor med rätt kompetens. Vi vill se våra kunder växa och lyckas och vi vill växa och lyckas med dem. Vi sitter strategiskt placerade i Karlskoga och Örebro, två industristäder med flertalet välkända nationella och internationella bolag.

För ett längre konsultuppdrag hos en av våra kunder i Karlskoga söker vi nu en mekanikkonstruktör med inriktning mot hydraulik.

Arbetsuppgifter
Som mekanikkonstruktör kommer du arbeta både självständigt som i grupp med att ta fram tekniskt underlag för mekaniska delsystem. Du kommer att arbeta med ändringshantering och modifieringar. I denna roll kommer du arbeta mycket med hydraulikärenden och följa upp reklamationsärenden från kund. Du arbetar i tätt samarbete med företagets montage.

Vi söker dig som

  • Är utbildad högskoleingenjör inom mekanikkonstruktion och inriktning hydraulikkonstruktion.

  • Har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

  • Har mycket goda kunskaper i CAD-verktyg, merit om du tidigare arbetat i Solid Edge

  • Har goda kunskaper i svenska och engelska

Som person tror vi att du är samarbetsvillig med god kommunikationsförmåga. Du arbetar metodiskt och noggrant och förstår vikten av att följa regler, policys och föreskrifter. Du är nyfiken, utvecklingsorienterad och vill arbeta med dagens och morgondagens teknik tillsammans med kompetenta kollegor.

Hos oss på AxÖ Consulting trivs du som är ansvarsfull, engagerad och uthållig i ditt arbetssätt.

Information om ansökan
Detta är en annons för ett konsultuppdrag hos en av våra kunder. Uppdraget kommer vara placerat i Karlskoga. Uppdraget förväntas starta omgående. Urval sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av vår konsultansvariga Angelica Mäenpää på, angelica.maenpaa@axoconsulting.se.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Konstruktör med inriktning hydraulik till kund i Karlskoga

AxÖ Consulting