teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Konstruktör Andritz

Företag Thalamus AB
Ort
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Konstruktör Andritz

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering till ANDRITZ i Iggesund.

ANDRITZ söker nu en driven och tekniskt intresserad konstruktör till Andritz i Iggesund. Här utvecklar och producerar ANDRITZ sina knivbaserade system för massa- och sågverksindustrin. ANDRITZ produkter ingår som en del i ett helhetspaket till deras kunder inom pappersbruk och sågverk.

Du blir en del av ett team på ca 8 personer. Vill du finns stora möjligheter att specialisera dig djupare inom något av ANDRITZ produktområden. 

Kort sammanfattning av din arbetsuppgifter:

  • Som medarbetare på konstruktionsavdelningen arbetar du med ett internationellt kundunderlag och medverkar i både små och stora projekt. 
  • Du står i direktkontakt med ANDRITZ slutkunder som finns spridda över jordens alla kontinenter.
  • Framtagning av ritningar och tekniskt underlag.
  • Många av produkterna är kundunika och uppdragen drivs i projektform. 
  • Uppdragen du involveras i innefattar både ren konstruktion och även forsknings- och utvecklingsprojekt. 
  •  Du utgår från arbetsplatsen i Iggesund där mycket av arbetet utförs, och resor till ANDRITZ kunder kan även förekomma i tjänsten. 

Vi söker dig som tidigare arbetat med konstruktion av dessa produkter eller på annat sätt besitter stor kompetens inom vedhantering mot pappers, massabruk och sågverk.

ANDRITZ arbetsplats i Iggesund kännetecknas av trevlighet, nyfikenhet, familjär atmosfär och inte minst en rejäl kompetens inom deras produktområde.
Läs gärna mer om ANDRITZ här: www.andritz.com

Din bakgrund
Du är högskole-/civilingenjör och/eller har arbetat som konstruktör i några år. Lämplig utbildning är maskin, farkost eller mekanik. Du är erfaren användare av 3D CAD . ANDRITZ arbetar i programmet Siemens NX samt i PDM Teamcenter. Meriterande med kunskaper i hållfastighetsberäkningar och FEM.

Då ANDRITZ arbetar internationellt krävs god engelska i tal och skrift.

Du som person
Personen vi söker är strukturerad, kreativ, förtroendeingivande, kommunikativ och trivs med både lokala och globala kontakter. Du söker arbete hos en arbetsgivare med högt i tak, det går mycket bra för ANDRITZ och en stor del i framgången är lagandan på ditt kontor och med övriga kollegor runt om i världen.

Din ansökan
ANDRITZ i Iggesund samarbetar med Thalamus i denna rekrytering. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 08-120 88 744 eller Camilla Molander 08-120 88 788.
Sista ansökningsdag är 31/01-22. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag. 

Välkommen att söka en spännande tjänst hos ett spännande företag! 
Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 27 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 350 medarbetare med kontor och filialer i Borlänge, Iggesund, Karlstad, Norrköping, Piteå, Stockholm, Sundsvall, Varberg, Växjö och Örnsköldsvik. För mer information om ANDRITZ rekommenderar vi dig följande länkar:

https://www.youtube.com/channel/UCePl8rheXAvq_0J0Ayzbc8A https://www.youtube.com/watch?v=mtCO9KA2eWU https://www.linkedin.com/company-beta/11370/life/

Dela detta jobb

Konstruktör Andritz

Thalamus AB