teknikjobb.se

Konstruktör

Ort
Utgår

2018-12-19

Ansök nu

Konstruktör

Om dig

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen och dokumenterad erfarenhet som konstruktör, helst högskole- eller civilingenjör. Det är meriterande om du har erfarenhet från bygg- eller industriproduktion. Du är van att arbeta med 3D CAD program samt i Officepaketet och att ansvara för beräkningar av konstruktionen och övervaka tillverkningen av vissa delar. Framtagande av  ritningsunderlag till våra prefabricerade volymmoduler i trä. Rollen innebär frekventa kontakter med produktionen i våra fabriker och ställer krav på att du kan utrycka dig väl i tal och skrift. Du är väl förtrogen med ritningsläsning och produktionsplanering. Samtidigt är du resultatorienterad och tycker det är viktigt att nå uppsatta mål i rätt tid till rätt kvalitet. Du uppträder affärsmässigt och professionellt. Vi tror att du kommer att trivas i en liten organisation med korta beslutsvägar där vi värdesätter långsiktiga relationer och ett miljömedvetet arbetssätt som hela tiden utvecklas och förbättras tillsammans med dina kollegor.

Din profil

Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Samhällsbyggnad och byggnadsteknik.

Kompetenser krav

Byggkonstruktion-AutoCAD Structure Detailing.

Meriterande
  • Byggkonstruktion-Autodesk Revit Structure.
  • Byggkonstruktion-AutoCAD Revit Structure Suite.
  • Arkitekt-AutoCAD Architecture.
  • VVS, el, tele-AutoCAD MEP.
  • Byggkonstruktion-Tekla Structures.
  • Allmän konstruktion -AutoCAD

Språkkrav

Svenska och engelska. 

Arbetslivserfarenhet meriterande

  • Produktionsingenjör, bygg, 2-4 års erfarenhet.
  • Projekteringsingenjör, bygg och anläggning, 2-4 års erfarenhet.
  • Byggnadskonstruktör, 2-4 års erfarenhet.
  • Byggnadsingenjör, 2-4 års erfarenhet.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett bolag med korta beslutsvägar där du kommer att vara en nyckelperson för att förbättra våra produkter och produktion. Du rapporterar direkt till VD och arbetar i tät dialog med våra produktionsenheter. Som konstruktör kommer du att ansvara för framtagande av beräkningar och produktionsritningar. Du kommer även att vara med i utvecklingen av våra produkter. - K-projektering för våra hus och volymsmoduler - Utredningar. - Beräkningar - Problemlösning - Samverka med många intressenter både internt och externt. - Uppskatta att arbeta i en dynamisk miljö - Arbeta med kravställningar från Svanen certifiering - 3D CAD.

Kontaktinformation

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Paul Johansson, VD.
Telefon: 0123-46678
E-post: paul.johansson@grannastrahus.se

Om oss

Grännäs Trähus är en av Sveriges ledande tillverkare av miljösmarta bostäder, byggda med trä som huvudsakligt råmaterial. Vi producerar lägenheter med trästommar och bidrar därmed till en långsiktig hållbar utveckling för vårt samhälle. Grännäs Trähus är ett modernt företag med gediget hantverkskunnande och mångårig erfarenhet av industriell träbyggnadsteknik. Vi förvaltar stolta husbyggnadstraditioner med mer är 80 år gamla rötter. Idag arbetar mer än 40 personer i fabriken i Valdemarsvik och 30 personer i fabriken i Gävle, som i en effektiv produktionsoptimerad process tillverkar kompletta lägenheter av hög kvalitet för bostadsprojekt i Sverige.

Dela detta jobb

Konstruktör

Grännäs Trähus AB