teknikjobb.se

Konstruktör

Företag Bruks Siwertell
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-30

Ansök nu

Konstruktör

Nu söker vi ytterligare en konstruktör till Siwertell. Är du intresserad av stora komplicerade utrustningar som levereras till alla delar av världen? Då kan detta vara en tjänst för dig.

På Teknikavdelningen, som ansvarar för den mekaniska designen för våra lossare och lastare, arbetar vi i team. Teamen driver sina egna tidplaner och de präglas av bra stämning med hjälpsamma kollegor där det är lätt att komma in som ny. 

Jobbet

Du kommer att arbeta med konstruktion av komponenter och system till våra lossare, lastare och terminalutrustningar. Produkterna består till större delen av svetsade konstruktioner, conveyors och hydraulisk och elektrisk utrustning. Det kommer också att ingå layoutarbete, tekniska utredningar och olika former av beräkningar. I beräkningsarbetet får du stöd av våra egna beräkningsingenjörer som är specialister på området. Alla konstruktörer hos oss ansvarar för att handleda inhyrda konstruktionskonsulter.

Dina kvalifikationer

Du har en högskole- eller universitetsexamen i t.ex. Maskin- eller Utvecklingsteknik och erfarenhet av konstruktionsarbete i 2D och 3D CAD. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med stora svetsade konstruktioner.

Dina personliga egenskaper

Vi söker dig som är utåtriktad och har lätt för att samarbeta och skapa en god team-känsla. Du har förmågan att arbeta självständigt och ta beslut, tar ansvar och driver arbetet framåt både för egen del och på gruppnivå. All teknisk dokumentation är på engelska så goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt, är ett krav.

Vi erbjuder dig..

..en intressant position i ett internationellt ledande företag med tydliga värderingar och en stark drivkraft att lyckas.Du kommer att jobba med skickliga kollegor och du kommer att ha goda möjligheter till personlig utveckling, liksom till att ta del i att forma vårt företag och våra produkter inför framtiden.

Kontakt

För mer information om tjänsten, kontakta Björn Ohlsson Manager Design & Engineering på telefon 042 85951 eller e-post bjorn.ohlsson@siwertell.com.

Ansökan

Ansök genom att skicka ditt cv och ditt personliga brev till career@siwertell.com Urval sker löpande därför vill vi ha din ansökan snarast, dock senast 30 oktober 2019.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Konstruktör

Bruks Siwertell