teknikjobb.se

Konstruktör

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-07

Ansök nu

Konstruktör

Hallbyggarna Jonsereds ingår i NSS Group (Nordic Shelter Solutions) och är ledande i Norden på tälthallar och presenningar. Våra kunder finns framför allt inom byggnads- och industrisektorn men de flesta branscher har upptäckt de många fördelarna med tälthallen som lagerlösning.Hallbyggarna Jonsereds har ett modernt utbud av produkter som är utformade för det krävande nordiska klimatet. Dessutom har vi ett internationellt koncept för logistik och upphandling, vilket ger oss flexibilitet och konkurrenskraft. Baserat på de tre områdena kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Hallbyggarna Jonsereds söker en konstruktör till Sveriges bästa arbetsteam!

En utmärkelse vi fått och är stolta över! Vi är ett expansivt företag och vill fortsätta utveckla våra produkter och medarbetare. Nu behöver vi dig till vårt team!

Arbetsbeskrivning

Som konstruktör hos Hallbyggarna Jonsereds ansvarar du för att utveckla nya och befintliga konstruktionslösningar och delta i projekt från idé och ritningsstadiet till att ansvara för hållfasthetsberäkningarna av våra konstruktioner. Du kommer även att arbeta med att analysera våra konstruktioner och optimera hållfasthet och vikt samt hålla dessa uppdaterade inom ramen för gällande regelverk.

Kvalifikationer

Du är Högskole-/Civilingenjör eller så har du teknisk eller bygg-gymnasieutbildning med relevant påbyggnadsutbildning. Oavsett utbildningsnivå så har du arbetslivserfarenhet av konstruktionsarbete, hållfasthetsberäkningar och CAD. Du bör ha kunskap om dimensionering enligt Eurocode & EKS.

Vi tror att du tidigare arbetat som konstruktör, ingenjör eller motsvarande. Troligen inom bygg, konstruktion eller beräkning/hållfasthet. Kanske t.o.m. av stålkonstruktioner.

Vi använder oss av AutoCAD, Inventor, STAAD PRO och MatchCad. Har du erfarenhet av dessa program är det meriterande, men inget krav. Men du skall ha arbetat i något motsvarande program.

Du kan både svenska och engelska i tal och skrift 

Personligt

För att lyckas i rollen behöver du tycka om att utvecklas själv och tillsammans med kollegorna. 

Vi söker efter dig som har en hög kapacitet. Du är målinriktad, kundfokuserad och noggrann. Du är en lagspelare gillar att bidra till gruppens resultat samtidigt som du driver ditt egna arbete och är bekväm med att prioritera självständigt och ta egna beslut.

Tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare

Tillträde: så snart som möjligt

Sysselsättningsgrad: 100%, dagtid

Arbetsplats: Falun alt. Kungsängen, Stockholm (diskuteras)

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Hallbyggarna Jonsereds med Lundin & Boström HR AB.

Du söker tjänsten på lundinbostrom.se senast 7april 2019, men ansökningarna kan komma att hanteras löpande så ansök så snart som möjligt!  

Kontakta gärna rekryteringskonsult Maria Lindström 070-510 12 50 eller maria.lindstrom@lundinbostrom.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Konstruktör

Lundin & Boström